BYD’er bilmarkedet ud på det dybe vand

Bilimportøren Nic. Christiansen Gruppen A/S har store forventninger til den fjerde bilmodel fra bilmærket BYD. Den anskuelse fik AutoNews Business, efter at have interviewet bilmærkets Marketing & PR Manager Anders Blaaberg, der forleden kunne berette, at det kinesiske bilmærke er på gaden med deres fjerde bilmodel til det danske marked

Bilmodellen hedder BYD Dolphin og både på forenden og omkring bagruden har deres bildesigner udstyret Dolphin med et mønster, der leder tankerne hen på delfinens finner. Bagfra kan man opleve de karakteristiske baglygter med bølgeformet LED-signatur, hvilket giver BYD Dolphin et levende og iøjnefaldende udtryk på bagenden.

Den nye model findes i en lang række forskellige farver og kombinationer. Alt efter hvor meget opmærksomhed en ny bilejer søger.

Dolphin bliver den billigste elbil i skrivende stund, der kan kører 400 km. Bilmodellen har 224 hestekræfter og op til 427 km rækkevidde (WLTP), samt 29 minutter ladetid 30-80% ved hurtiglader (150 kW).

Prisen på det danske marked er et ordentligt plask i vandet, når de to udstyrsvarianter Dolphin Comfort fra 234.995 kr og Dolphin Design til 249.995 kr får prisbølgerne brusen.

Dolphin er at finde hos BYD’s forhandlere fra 24. september 2023 i næste måned. 

About Author

Kategorier