Skorstensgaard vil have de unges opmærksomhed

I foråret 2023 solgte brødrene Martin og Anders Skorstensgaard en del af værkstedskæden Skorstensgaard til Nic. Christiansen Gruppen, som overtog 61 procent af aktiemajoriteten i selskabet og brødrene beholdte en minoritetsejerandel.

Værkstedskæden går nu aktivt efter at få de unges opmærksomhed via markedsføring og kampagner, der taler de unges sprog.

Kæden har netop lanceret sit  nyeste rabatkoncept, der tilbyder 15% studierabat til alle landets studerende. Studierabatten er kommet for at blive. Det eneste, det kræver, er, at den studerende skal fremvise gyldigt studiekort, når de indleverer bilen. Rabatten gives på værkstedsregningen, når bilen serviceres eller repareres på et af kædens 22 værksteder.

Syn for sagen
Studietiden kan være økonomisk udfordrende, og derfor vil kæden gerne gøre det lettere for de unge studerende at holde deres bil i god stand ved at sikre, at man som studerende får den bedste service til den bedste pris. Kæden forsyner hver enkelt kunde med foto- og videodokumentation under forløbet – hvilket de kalder vi Syn for sagen. Og værkstedet går aldrig i gang med en reparation, før den studerende har godkendt prisoverslaget.

”Vi ved, at det er afgørende for studerende med en aktiv hverdag at have en velfungerende bil. Og vi ved også, at bilservice og reparationer kan være dyre. Derfor er vi glade for, at kunne tilbyde alle studerende med bil denne rabat, så de ligesom pensionisterne kan drage nytte af kvalitetsreparationer og god service til en overkommelig pris”, fortæller Niels Vang Nielsen, supportchef hos Skorstensgaard.

Men det er ikke kun på rabatsiden, at man gør sit til at få de unges opmærksomhed. Det er også via en rapper, der har lavet rim om Skorstensgaard, hvor rapperens sound benyttes i forskellige reklamevideoer på nettet. Imens er der i videoerne unge breakdansere iklædt sorte mekaniker bukser, Skorskensgaard t-shirt og kasket. Der benyttes også rapmusik med Skorstensgaard som omdrejningspunkt i above-the-line kommunikation, herunder radio.

Hos Skorstensgaard giver de foruden studierabat også 15% pensionistrabat til bilejere, der er over 65 år.

Studierabatten gælder for Service efter bogen-eftersyn og alle typer af reparationer.

About Author

Kategorier