Bilforhandler har lukket afdeling og rykket salget til anden by

Semler Mobility lukker Škoda Frederikssunds salgsafdeling, hvis salgsaktiviteter fra 1. juli 2024 overgår til Škoda Hillerød. Frederikssund-filialen fortsætter dog som autoriseret Škoda-servicepartner.

Semler Mobility har forleden lukket alle salgsaktiviteter i Škoda Frederikssund, som fra sidste uge blev overtaget af Škoda Hillerød.

Det sker for at kunne tilbyde lokale Škoda-kunder en endnu bedre kundeoplevelse, der skal være ens over hele linjen for mærket, lyder det fra begge afdelingers filialdirektør til AutoNews Business.

”Samlingen af salgsaktiviteter i Hillerød gør, at vi kan møde kunder med en helhedsoplevelse i særklasse, så snart de træder ind ad døren, og som Škoda-mærket er kendt for,” siger Kenneth Brunsholm, Semler Mobilitys filialdirektør for Škoda og Volkswagen i Frederikssund, Hillerød og Helsingør.

Han fortsætter: ”Derudover er Škoda Hillerød allerede et veletableret værksted, som især elbilskunder besøger ved større service som fx batteriskift. Derfor centraliserer vi nu det lokale salg i Hillerød, hvor vi har både kapaciteten og ekspertisen.”

Kunder i lokalområdet på udkig efter en ny eller brugt Škoda vil fremover blive henvist til Škoda Hillerød. Kunder, der har købt en Škoda undervejs i skiftet, overflyttes ligeledes til Hillerød, hvor de vil modtage deres bil.

Eksisterende Škoda-kunder i Frederikssund og omegn vil fortsat kunne få almindelig service, syn og vedligehold hos Škoda Frederikssund, der fortsætter som autoriseret servicepartner på mærket.

“Vi sørger selvfølgelig for, at vores kunder oplever mindst mulig forstyrrelse i denne overgang, så de får den gode og nærværende service, de har været vant til,” siger Kenneth Brunsholm.

About Author

Kategorier