Polestar øger sin markedsandel i Danmark

Polestar har sat strøm til bilmærket ved netop at offentliggøre sine resultater for årets første kvartal inkl. resultater fra andet kvartal, der viser en fremgang på 80 % i antal globale leveringer. Vi har dykket lidt mere ned i, hvordan det går for Polestar på det danske marked, og her er det tydeligt, at Polestar er kommet ud af et fantastisk godt første halvår af 2024 i Danmark.

Det svenske performance-elbilmærke præsenterer i dag en samlet vækst i salget på 62 % for første halvår af 2024 for Danmark sammenlignet med samme periode året før. Samtidigt fordobler mærket sin markedsandel herhjemme med hele 58 %.

Alene i juni måned var Polestar 2 den mest solgte elbil på Nørrebro, den næstmest solgte elbil på Frederiksberg og den 3. mest solgte elbil på både Vesterbro, på Østerbro og i Valby.

På tværs af hele Danmark var Polestar 2 den 5. mest solgte elbil i juni.

Som bekendt vokser markedet for elbiler fortsat, og nye tal fra Mobility Denmark viser, at knap hver anden elbil i første halvår af 2024 er en elbil. Derfor er det positivt, at Polestar fortsat har et solidt greb i danskerne med den populære Polestar 2, der trods stadig flere nye konkurrerende elbil-mærker på markedet fortsat er en af de mest solgte elbiler i Danmark.

Det er ikke overraskende, at det er i byen, at Polestar som én af de nyere premium elbiler i markedet er særligt populær, men i takt med udrulningen af et mere effektivt ladenetværk på tværs af landet oplever elbilmærket en markant øget efterspørgsel efter vores biler uden for byerne også. Og her skiller særligt Region Syddanmark sig ud, hvor Polestar i juni måned har haft en overraskende stor fremgang og en vækst på hele 273 % i salget for Polestar 2. Polestar sælger dog stadig suverænt flest biler i hovedstadsområdet.

About Author

Kategorier