XPENG G9 er Årets Teknologiske Frontløber 2023

Den anmelderroste XPENG G9 er netop blevet kåret som Årets Teknologiske Frontløber ved bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023. Der blev uddelt 27 priser til aktører fra bil- og autobranchen ved det storslået awardshow i Cirkusbygningen i København. Prisen anerkender XPENGs indtog på det danske marked og for deres dedikation til at sætte en høj standard for teknologisk innovation og køreglæde.

I en fyldt Cirkusbygningen kunne XPENG’s Managing Director Jens Olsen sammen med hans kollegaer være stolt over at bilmærket kunne indtage scenen i går for at modtage prisen for Årets Teknologiske Frontløber 2023 med XPENG G9. XPENG har altså for alvor slået sig fast i den danske autobranche som et bilmærke, der er dedikeret til at levere førsteklasses teknologi til danskerne. XPENG var nomineret i tre kategorier ved årets Auto Awards 2023, nemlig Årets Bilmærke, Årets Familiebil (G9) og Årets Teknologiske Frontløber (G9) og løb altså med sejren i sidstnævnte.

I kategorierne hvor XPENG var nomineret, uddeles priserne på baggrund af en biljury bestående af 15 motorjournalister, hvor deres stemmer vægter 80% og offentlighedens stemmer vægter 20%.

Prisen for Årets Teknologiske Frontløber 2023 tildeles til en bilmodel, der har hævet den teknologiske barre mest. Med markedets højeste ladehastighed på op til 300 kW, har XPENG G9 i den grad skubbet til danskernes rækkeviddeangst, da det er muligt at oplade den store SUV fra 10-80% på bare 20 minutter. G9 er ligeledes spækket med komfort- og sikkerhedsudstyr som standard, som er med til at demokratisere det traditionelt dyre ekstraudstyr.

Til at modtage prisen på scenen var bl.a. XPENG Danmarks Marketingchef Joachim Vishart Hummel-Gryholm: ”Vi er meget stolte over at modtage den her pris – og særligt netop den her, da det er den pris, der kigger mest ind i fremtidens bilmarked og hvad det har at byde på. Det er nemlig kernen i XPENGs filosofi at tilbyde banebrydende teknologi og mobilitet til kunderne. Vi leverede den første bil for kun 3 måneder siden, og vi er kun lige begyndt.”

About Author

Kategorier