Volkswagen åbner sit andet erhvervscenter

Volkswagen har netop åbnet dørene op til deres nye Erhvervscenter Plus i Glostrup. Erhvervscentret bliver det andet af sin slags, der skal effektivisere bilsalget for Storkøbenhavns erhvervskunder.

Volkswagen Erhverv udvider med det nye Erhvervscenter Plus i Glostrup på Vallensbækvej 37-39. Centeret og indeholder et stort showroom med specialiseret rådgivning til erhvervskunder, der også har et pladeværksted tilknyttet til reparationer af nye og brugte erhvervsbiler.

”Vi glæder os til at åbne et erhvervscenter, der tænker som erhvervsdrivende. Alt for mange erhvervskunder føler sig ikke forstået, når de skal købe. Erhvervscentret er en unik erhvervsforretning, der leverer hele løsningen både med salg, reparation og servicering af både nye og brugte erhvervsbiler. Her bliver de erhvervsdrivende mødt af personale, der lever og ånder for at levere de bedste løsninger,” fortæller Martin Bäcklund Schumacher, der er filialchef i Volkswagen Glostrup til AutoNews Business.

Med det nye erhvervscenter får butikken langt flere kvadratmeter til at udstille det store udvalg af varebiler. Elektrificeringen har for alvor ramt markedet for erhvervsbiler, hvilket kræver mere plads til at kunne vise hele produktprogrammet, der bl.a. tæller den populære ID.Buzz.

Odense var den første i rækken 

I 2023 åbnede Volkswagen deres første erhvervscenter i Odense, der har siden har vist vigtigheden af et selvstændigt erhvervscenter for Volkswagens erhvervskunder. Tanken med at oprette et erhvervscenter i Glostrup er at Volkswagen vil skabe et sted, hvor al specialiseret viden er samlet på et sted til dem, der har brug for det.

”Alt for mange erhvervsdrivende føler sig ikke forstået, når de søger rådgivning om erhvervsbiler. Hos erhvervscenteret taler vi samme sprog som de erhvervsdrivende, da vi tænker og lever erhverv. Vi forstår kundernes dagligdag og situation og ved, at deres arbejde ofte står stille, når vi har deres biler i vores varetægt. Derfor gør det en afgørende forskel, at vi har en samlet totalløsning, hvor de kan komme hurtigt videre,” siger Martin Bäcklund Schumacher.

Placeringen af det nye erhvervscenter betyder også, at det er nemt at komme til fra alle sider af Storkøbenhavn, mens adressen væk fra hovedvejen gør det nemt at få en parkeringsplads, når man er på udkig efter en opgradering af varebilen.

Volkswagen er et af flere bilmærker, der i Danmark bliver solgt under forhandleren Semler Mobility. Udover Volkswagen sælger Semler Mobility også Audi, Skoda, SEAT og CUPRA i deres 20 forhandlere, der er fordelt i hele landet. 14 af forhandlerne har også Volkswagen Erhvervsbiler.

About Author

Kategorier