Vil satse på landsdækkende mobilitetsservice via opkøb

SteamRex, der har en landsdækkende service inden for mobil bilrengøring med dampteknologi, har fået en ny strategisk partner. Byens Bilpleje har investeret markant i SteamRex og har overtaget majoriteten i forretningen.

SteamRex er ledet af  Lars Eegholm, som siden 2020 har været CEO for virksomheden, og det bliver der ikke ændret på.

Lars og hans team har vækstet SteamRex i flere segmenter på trods af en hård opstart i corona perioden. Det er en meget flot præstation, og vi glæder os rigtigt meget til at arbejde sammen med dem, siger Dennis Odgaard, CEO hos Byens Bilpleje.com.

Lars Eegholm har en lang fortid i bilbranchen, hvor han har bestridt CEO stillinger i bl.a. LeasePlan og Dribe samt branche bestyrelsesposter i både import- og leasingselskab.

SteamRex fortsætter med uforandret ledelse, ligesom brandet og navnet SteamRex bevares.

Perfekt match mellem mobil service og landsdækkende værksteder

Byens Bilpleje tilbyder i forvejen landsdækkende service til flådeejere, bilforhandlere, bilimportører mm., og investeringen i StreamRex vil komme til at skabe helt nye fordele for kunderne.

– Ved at kombinere det mobile landsdækkende bilrengøringstilbud med evnen til at kunne levere alle behov for kosmetisk istandsættelse til bilejere, kan vi skabe et uovertruffet og unikt koncept til både det professionelle og det private marked, som ingen andre kan matche, siger Dennis Odgaard og fortsætter:

– Vi vil gerne være bilejernes foretrukne hjælpende hånd til bilen via mobilen, og ved hjælp af veludviklet og fremtidssikret IT-platform kombineret med høj ensartet kvalitet og service vil vi sikre, at Byens Bilpleje/SteamRex leverer en uovertruffen, digital og gennemsigtig kundeoplevelse. 

SteamRex ser frem til at få en stor markedsledende partner

Også hos teamet i SteamRex ser man frem til at blive en del af Byens Bilpleje koncernen.

– Byens Bilpleje har formået at finde den rigtige strategi både igennem corona- og leveringskrisen, men virksomheden har også formået at gøre sig til en super attraktiv partner for de aktører, der vækster eksplosivt i disse år, siger Lars Eegholm, CEO for SteamRex og fortsætter:

– Det er ingen hemmelighed, at Byens Bilpleje har en meget attraktiv position i markedet og et stærkt momentum. Derfor glæder vi os til at kunne være med til at accelerere dette yderligere i fællesskab.

Markant udvidelse af den mobile servicepalette med Byens Bilplejes værkstedsydelser

SteamRex har 65 mobile bilplejebiler kørende i hele Danmark, den dækning betyder, at man i fællesskab med Byens Bilpleje, kan tilbyde endnu flere attraktive mobile ydelser for bilejeren.

Om Byens Bilpleje.com
Landsdækkende bilplejekæde med speciale kosmetisk klargøring, autolakering, undervognsbehandling samt smart repair løsninger
55 afdelinger i Danmark
8 afdelinger i Sverige
430 medarbejdere i alt
Behandler årligt mere end 150.000 biler
Forventet omsætning i 2023 – 280 mio. DKK

Om SteamRex
Landsdækkende mobil bilrengøring og klargøring
65 Mobile Steam Biler
Mere end 200 servicemedarbejdere tilknyttet
Behandler årligt mere end 45.000 biler
Forventet omsætning i 2023 – 51 mio. DKK

About Author

Kategorier