Ny intelligent opladningsapp på vej til elbilsejere

Elbilernes stigende popularitet får NRGi til at styrke deres position på markedet for ladeløsninger. I samarbejde med softwarevirksomheden Monta lancerer de en ny opladningsapp i starten af det nye år.

I takt med at elbiler bliver et mere almindeligt syn på de danske veje, stiger behovet for ladeløsninger også markant. Det mærker man hos NRGi, der ønsker at være en markant aktør, når det kommer til ladeløsninger til både private og erhvervskunder.

For at indfri denne målsætning har NRGi styrket deres strategisk samarbejde med den danske softwarevirksomhed Monta, der i dag leverer teknologien til mere end 200 forskellige typer ladestandere. Målet for samarbejdet er en kommende opladningsapp fra NRGi, der vil være udviklet på softwarevirksomhedens platform. Appen vil blandt andet gøre det nemmere for folk at oplade deres elbil, når strømmen er billigst eller kommer fra vedvarende energi.

Hos NRGi glæder man sig til at kunne lancere opladningsappen. Det fortæller Jacob Schmidt, markedsdirektør i den landsdækkende energi- og rådgivningsvirksomhed.

”Markedet for elbiler og ladeløsninger er inde i en rivende udvikling. Men for mange bilister er det måske første gang, de skal vælge en ladeløsning, og det kan være svært at gennemskue, hvad man skal vælge. Med vores kommende løsning vil vi sikre, at både privatkunden og virksomhedsejeren føler sig trygge, når de træffer deres valg,” siger Jacob Schmidt til AutoNews Business.

At samarbejdet falder på Monta, er ikke en tilfældighed. Lige siden den hurtigtvoksende softwarevirksomhed startede i 2020, har de haft fokus på innovative ladeløsninger og gode brugeroplevelser. Og det er netop deres fokus på den gode brugeroplevelse, der er én af årsagerne til, at NRGi har valgt dem til at udvikle deres opladningsapp.

”Vores ambition er at have de mest tilfredse elbilskunder. Det kræver, at vi håndplukker robuste løsninger og ønsker at skabe den bedste brugeroplevelse for vores kunder. Lige fra installationen af den prisvindende ladeboks vi tilbyder til den opladningsapp, som folk skal bruge hver dag. Og med dette samarbejde får vi en fremtidssikret app, som løbende vil blive videreudviklet, så kunderne altid har glæde af de nyeste teknologiske muligheder,” siger Jacob Schmidt.

Fælles mål om brugervenlige løsninger

Udsigten til at skabe innovative og brugervenlige løsninger til elbilsejere og en udvidelse af det eksisterende samarbejde, får også Monta til at glæde sig over at kunne lancere en opladningsapp sammen med NRGi.

“Vi er utroligt glade for at udvide vores samarbejde med NRGi. Sammen ser vi frem til at levere en innovativ opladningsapp, der vil gøre det nemmere og mere bekvemt for elbilsejere at lade deres køretøjer. Dette partnerskab understreger vores fælles mål om at tilbyde brugervenlige og fremtidssikrede løsninger til elbilskunderne og bidrage til den grønne omstilling af transportsektoren,” fortæller Casper Rasmussen, grundlægger og administrerende direktør i Monta.

About Author

Kategorier