Værkstedskæde vil nu tilbyde 11.000 produkter via webshop

Som noget helt nyt giver AutoMester nu sine værksteder mulighed for også at have en webshop, hvor de kan sælge biltilbehør til nye og eksisterende kunder. Ifølge kædechefen skal tiltaget give synlighed online, hive nye kunder ind og give mulighed for mere indtjening for det enkelte værksted.

I en ny stor satsning introducerer AutoMester en webshop, hvor nye og eksisterende kunder kan vælge mellem 11.000 forskellige produkter til bilen som f.eks. tagbokse, cykelanhængere, måtter, bilplejeprodukter og autostole.

“Jeg har glædet mig utroligt meget til at kunne præsentere vores nye AutoMester Webshop. Vi ser et stort potentiale og mange muligheder for det enkelte værksted med webshoppen, så nu håber vi på stor intern tilslutning,” udtaler AutoMester’s kædechef Jan Ankersen til AutoNews Business.

Endnu mere trafik

Ifølge Jan Ankersen så handler webshoppen ikke kun om at give en ekstra service til kunderne og åbne op for mere indtjening. Det handler om trafik – og altså ikke den på vejene. For webshoppen skal give det lokale værksted mere synlighed på internetsøgninger, og så skal gratis forsendelse til det lokale værksted forhåbentlig give flere kundebesøg fra lokalområdet.

“Som et mindre værksted kan det være en nærmest umulig opgave at gøre sig synlig på blandt andet Google. Her giver webshoppen en helt særlig og effektiv mulighed for at komme frem i søgninger og dermed få mere trafik til hjemmesiden,” siger Jan Ankersen

Uden merarbejde

Samtidig understreger kædechefen, at webshoppen er en mulighed for de værksteder, der har lyst, og at ingen er forpligtet til at tilslutte sig. Ifølge ham ligger der ikke mere arbejde i at have webshoppen – ud over håndteringen af faktureringen.

Der er kun tale om salg af biltilbehør og altså ikke reservedele, og så får værkstederne også mulighed for at sælge egne produkter i webshoppen, hvis de producerer sådan nogle.

Der er allerede kørt test af webshoppen for udvalgte værksteder, og shoppen er nu klar til at blive rullet ud til resten af AutoMester-kæden. Webshoppen er skabt i et samarbejde mellem AutoMester ApS, Avant Denmark A/S og Seek4Cars A/S.

About Author

Kategorier