Værkstedskæde ser tilbage på 25 års virke

Siden begyndelsen tilbage i 1999 har værkstedskæden AutoPartners karakteristiske røde og gule farver sat sit præg på gadebilledet i de fleste danske byer. Hos den frie kæde, der i dag tæller 240 medlemsværksteder landet over og i år fejrer 25 års-jubilæum.

– Vi har fulgtes med de danske bilister og værksteder gennem de sidste 25 års mange forandringer, som
autobranchen har gennemgået på godt og ondt. Vi er også med dem de næste 25, hvor især omstillingen til en mere elektrificeret branche kommer til at spille en stor rolle,
siger Jesper Valentin Lund, der er konceptchef hos AutoPartner til AutoNews Business.

AutoPartner har særligt fokus på at uddanne og opdatere værkstederne til fremtiden blandt andet med henblik på den hastigt voksende danske elbilpark. Også bilisternes ejerforhold er under forandring.

– Vi skal bringe vores værksteder ind i den næste tid, som også byder på udfordringer fordi færre bilister kommer til at eje, mens flere leaser. I den sammenhæng vil vi sikre vores medlemmer mere arbejde gennem for eksempel erhvervsaftaler med leasingselskaber og andre aktører – vi skal blive ved med at skabe værdi på værkstederne, siger Jesper Valentin Lund.

I juni fejres jubilæet i Aarhus med masser af aktiviteter og oplevelser. De 25 år markeres også med masser af konkurrencer i løbet af året.

“At vi har været her i 25 år er en rigtig god anledning for vores værksteder til at markere sig i deres lokalområder. Derfor har vi lavet en masse materiale klar til vores medlemsværksteder, så de kan forkæle deres kunder ekstra meget i år, blandt andet med en masse konkurrencer og flotte præmier”, fortæller Lone Møller Borup, der er marketingchef hos AutoPartner til AutoNews Business.

About Author

Kategorier