Sammenlægning af ressourcer og ekspertise skal skabe synergi

Flexlease København annoncerer overdragelsen af kundeporteføljen i Flexlease København til Karvil Biler A/S, med domicil i Roskilde. Dette strategiske skridt vil styrke deres fokus hver især i markedet.

For at sikre et stærkere fundament og forbedre den fysiske tilstedeværelse, har Flexlease København valgt at foretage denne overdragelse til Karvil Biler, som fremadrettet vil have aktiviteten i deres eksisterende butik i Roskilde. Denne sammenlægning af ressourcer og ekspertise skaber en synergi, der vil gavne begge virksomheder og deres kunder.

Karvil Biler har nu officielt overtaget aktiviteterne fra Flexlease København og vil opretholde den høje standard af service og kundetilfredshed, som begge virksomheder er kendt for. Dette inkluderer også at tilbyde rådgivning tættere på kunderne, hvilket vil styrke relationerne og fortsat sikre en personlig og skræddersyet oplevelse.

Denne overdragelse repræsenterer en positiv udvikling for både Flexlease og Karvil Biler, og vi ser frem til at fortsætte med at levere høj værdi og god service til vores kunder i fremtiden. I forbindelse med overdragelsen fortsætter Jan Siekerski tidligere Flexlease København som Senior Leasing bilrådgiver i Karvil Roskilde.

Afdelingen i Roskilde vil ligeledes være 1001bil forhandler på Sjælland, som ligeledes varetages af Jan Siekerski i samspil med salgsteamet i forretningen.

Flexlease vil fortsat have fysiske lokationer i både Odense og Viby.

About Author

Kategorier