Transportskole på vej i attraktivt trafikeret område

Førsteklasses transportskole er på trapperne i forbindelse med Recharge City i Horsens, der åbner den 5. februar 2024. Det er DEKRA der etablerer den nye transportskole, som får til huse på en af de travleste strækninger i Jylland, og er nu det ideelle knudepunkt for DEKRA’s skole.

Skolen er designet til at imødekomme behovene i en konstant udviklende transportsektor og tilbyder specialiserede kurser og træning til chauffører og transportfagfolk. Med fokus på transport vil skolen bidrage til at hæve standarden for sikkerhed og effektivitet i branchen. Omdrejningspunktet vil være på EU-efteruddannelser, men hold som kørekort til lastbil, hængerkørekort, kørekort til varebil, ADR, taxa og BAB, vil også blive udbudt.

”Vi er glade for at have fundet en perfekt placering i Horsens. Vores kunder har længe efterspurgt, at vi har en skole i Horsens området også, hvilket vi nu kan imødekomme. Placeringen gør det til et centralt knudepunkt, der letter adgangen for fagfolk og kommende kursister. Med skolen i Horsens er DEKRA godt dækket ind i Midtjylland, hvor vi nu har syv skoler fordelt ud over regionen.” udtaler Karsten Trend Poulsen, adm. direktør hos DEKRA i Midtjylland

About Author

Kategorier