Tesla har op til nytår åbnet den første V4 Supercharger-station i Danmark

Tesla har åbnet Danmarks første Superchager-station med fjerde generations teknologi, også kaldet V4. De første 8 V4 Superchargers er indviet ved Blokhus Feriecenter. Stationen er ligesom over 90% af alle Tesla Superchargers i Danmark åben for alle elbiler. Det er en af de første Supercharger-stationer med V4-teknologi i Europa og en af mange nye V4-stationer, der bygges rundt om i Danmark, og som åbner i den nærmere fremtid.

Teslas V4 Superchargers har et 3 meter langt CCS-kabel, der nemt kan tilsluttes enhver elbils ladeport. Den er designet, så alle elbiler kan nyde godt af 250 kW opladningshastighed og har hertil en høj driftsikkerhed på 99,5 % af Teslas Supercharger-netværk. En Tesla kan lade en rækkevidde på op til 275 kilometer på 15 minutter.

Det er 4 af de 8 ladepladser der er åbnet imellem jul og nytår. De resterende 4 pladser åbner hurtigst muligt.

Tesla har mere end 50.000 Superchargers globalt. I Danmark har netværket 25 Supercharger-stationer med i alt 480 ladestandere. I dag er der Tesla Superchargers fra Frederikshavn til Maribo, og i alt 22  Supercharger-stationer med 454 af ladestanderne er åbne for alle elbiler. I gennemsnit har hver station 19 ladepunkter.

Tesla udvikler konstant Supercharger-teknologien. V4 Superchargers er forberedt til at kunne levere endnu højere ydelse end 250 kW i fremtiden. Det betyder endnu kortere ladepauser, når man skal på en længere tur i en elbil.

About Author

Kategorier