Stemmerne strømmer stadig ind – Ny rekord i sigte

I skolernes efterårsferie blev de nominerede i 25 kategorier til bil- og autobranchens awardshow Auto Awards 2023 offentliggjort.

De nominerede er valgt efter at en stor, udvidet og kompetent jury på 38 jurymedlemmer bestående af blandt andet fagfolk fra brancheorganisationer, grossister, specialister, der har vurderet dette års indstillinger i de forskellige Award kategorier. Heraf er 15 fremtrædende motorredaktører / -journalister, der har vurderet hvilke der bør være nominerede blandt årets Award kategorier indenfor køretøjer.

Sidste år kom der over 65.453 stemmer ind på de nominerede til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards, hvilket var rekord. Her en uge efter at afstemningen er skudt i gang, kan det konstateres, at der er godt gang i afstemningen. I løbet af åbnings ugen tikkede der imponerende 25.558 stemmer ind fra offentligheden og branchen. Tallet er nu på 37.157.

Udvælgelsen af de endelige vindere foretages blandt de nominerede på baggrund af juryens stemmer, bil- og autobranchens stemmer samt offentlighedens stemmer afgivet på autoawards.dk. Vinderen kåres i de 25 forskellige kategorier til det store spektakulære awardshow, hvor den røde løber rulles ud i Cirkusbygningen i København tirsdag den 21. november 2023.

De tre parters stemmer vægter på følgende måde juryens stemmer (50%), Bil- og autobranchens stemmer (25%) og offentlighedens stemmer (25%).

I kategorierne, der vedrører køretøjer, er der nedsat en biljury bestående af 15 motorjournalister, hvor deres stemmer vægter 80% og offentlighedens stemmer vægter 20%.

Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab står for optællingen efter hele afstemningen har kørt overfor branchen og offentligheden.

Det er imponerende at afstemningen for Auto Awards 2023 er kommet så godt fra start, hvor branchen er på vej mod sidste års rekord, hvilket var over 65.000 stemmer. Målsætning er 100.000, hvilket blev oplyst fra scenen ved sidste års Auto Awards.

Afstemningen til Auto Awards 2023 løber frem til 19. november 2023 og du kan være med til at stemme på de nominerede ved at klikke ind på www.autoawards.dk

About Author

Kategorier