Sønderjysk værksted forventer at vækste 50-100 procent

Peter Byllemos – og inden ham hans far – har drevet Byllemos Automobiler i Aabenraa i mere end et halvt århundrede. 

Siden begyndelsen i 1972 har Byllemos Automobiler været synonym med personlig og lokal service og høj faglighed. Det har ikke ændret sig nu, hvor familievirksomheden er blevet en del af værkstedskæden AutoPartner.

– De værdier, AutoPartner står for, passer godt med vores DNA. Det er bygget op om nærhed og menneskelighed, hvor vi som værksted ikke bare er et nummer, men har en personlig relation til fællesskabet. På samme måde er det vigtigt for os med en god og personlig relation til vores kunder i Aabenraa og omegn. Det er et kæmpe plus for os at have au2parts som grossist, fordi serviceniveauet er utrolig højt – vi får leverancer fra dem fem gange dagligt, og det gør, at vi kan give vores kunder en endnu bedre og hurtigere service, siger Peter Byllemos, der har ført familievirksomheden videre siden år 2000, hvor han tog over efter faren.

Store forventninger til massiv vækst 

Efter at være blevet en del af AutoPartner, der i år fejrer 25-års jubilæum, forventer indehaveren af Byllemos Automobiler, der er certificeret til at servicere el- og hybridbiler og også har brugtvognssalg, at værkstedets omsætning stiger med 50-100 procent i løbet af de kommende tre til fem år.

– AutoPartner har nogle favorable aftaler med flådefirmaer som for eksempel biludlejningsvirksomheder og større entreprenørvirksomheder, som genererer ekstra arbejde på værkstedet, og vi skal vokse sammen indbyrdes, siger Peter Byllemos og tilføjer:

Vores kunder kommer til at mærke, at vi bliver endnu mere konkurrencedygtige på priser. Samtidig får de nu tre års garanti på almindelige sliddele, hvor man ellers lovgivningsmæssigt kun har krav på to, og det tager kunderne rigtig god imod.

About Author

Kategorier