Nyt værktøjsmærke lanceres i Danmark

Den danske grossist AD Danmark har indgået et eksklusivt samarbejde med en af verdens største og bedste værktøjsmærker, SP Tools. Det nye værktøjsmærke lanceres den 1. februar i Danmark.

SP Tools er en australsk virksomhed, som har vokset sig stor både på hjemmemarked i Australien, samt i USA og Asien. For nogle år siden blev SP Tools Europe grundlagt og har i dag distribution i en hel del europæiske lande. SP Tools henvender sig til professionelle brugere inden for det automotive segment – både person- og lastbiler – industri, entreprenør, m.m. Produktmæssigt er SP Tools ledende inden for indretning og opbevaring, håndværktøj, luftværktøj, og batteridrevet værktøj. SP Tools har desuden et af markedets største og bredeste sortimenter af værkstedsvogne og værksteds indretning.

Det er et bredt sortiment og alle varer er tilgængelige fra et meget velassorteret lager i Kampen, Holland.

AD Danmarks chef Nikolaj Jacobsen udtaler: “Vi er utrolig stolte af denne aftale, og det er det næste store step i vores suveræn gode vækstrejse. Vi jagter altid store og gode brands og det får vi igen her med SP Tools. Med SP Tools øger vi vores sortiment i lige præcis den retning som vi gerne vil.

Derudover har AD Danmark fået tilknyttet Kasper Sørensen, Salgsdirektør for SP-Tools, som repræsenterer SP Tools på det skandinaviske marked. Sørensen har en bred indsigt og erfaring i værktøjsbranchen, især på autosiden.

About Author

Kategorier