Nyt inspektionsnetværk til de-fleet af leasinsingbiler og store flådekunder

Efter en større udbudsproces blandt relevante inspektionsvirksomheder i Danmark har Autorola nu fået sit nye inspektionsnetværk på plads, som går i luften 1. oktober 2024.

Autorola Danmark, også kendt som Bilsalg.dk, har mere end 20 år erfaring i off-lease inspektion, flådestyringssystemer, bilpriser, online auktion. I over 15 år har Autorola arbejdet med FDM Test & Bilsyn om et inspektionsnetværk, der betjener til Bilsalgs mere end 60 kunder, herunder banker, forhandlergrupper, udlejnings- og leasingselskaber.

“Vi er meget tilfredse med det nye skalerbare Autorola inspektionsnetværk, som vi har oprettet gennem udbudsprocessen. Vi er rustet til yderligere vækst blandt både eksisterende og nye selskaber, der vælger os på grund af vores kompetencer inden for inspektion, flådesystemer, markedsindsigt og online auktioner. Det bliver dejligt at udkomme med det nye setup til selskaberne den 1. oktober”. udtaler Head of Fleetservice & Mobility Peter Noer Kyndal til AutoNews Business.

Inspektionsnetværket vil fremover bestå af 13 lokationer, der markedsføres under Autorola. FDM og Applus+ Bilsyn leverer flere inspektionssteder, der vil blive branded som Autorola inspektionspartnere i netværket. De samlede lokationer vil kunne udføre mellem 35.000 og 45.000 inspektioner om året, og netværket bliver derved gearet til yderligere vækst. Med en parkeringskapacitet på over 5.000 biler bliver netværket det største landsdækkende inspektionsnetværk med parkeringsmulighed på stedet. Dette sparer selskaberne for besværet med at flytte bilerne bagefter, da de kan sælge dem direkte fra stedet på Autorola auktionsplatformen.

Hos FDM Test & Bilsyn hilser man den nye konstellation velkommen, da det både kommer til at styrke Autorola og FDM Test & Bilsyn. ”Det er netop det gode, lange samarbejde gennem 16 år, som kommer til udtryk her, da vi i dialogen har kunnet været åbne omkring, at vi hos FDM Test & Bilsyn ønskede at justere samarbejdet i nogle udvalgte byer – men at vi fortsat så et stort potentiale i det gode samarbejde. FDM Test & Bilsyn styrker derved egen platform med det nye set op – og sikrer fortsat at være primære leverandør til Autorola. At Autorola desuden nu får styrket eget inspektionsnetværk understøtter den gode dialog og samarbejde, hvor det altid mellem kunde og leverandør må gælde om at styrke hinandens forretningspotentiale”, udtaler Business Unit Director Helle Söderhamn.

Per V. Rasmussen, dansk Country Manager for Applus+ Bilsyn, er tilfreds med at være blevet en del af Autorola-netværket. “Vi får øget vores forretningsomfang betydeligt på dette område og ser frem til at bidrage til den store succes, som Autorola har haft på området i mange år. Valget af os som partnere understreger, at Applus+ Bilsyn er blandt de bedste aktører på dette område.”

Inspektionsnetværket vil fremover bestå af 13 lokationer, der markedsføres under Autorola.

About Author

Kategorier