Nellemann A/S åbner nyt stort bilhus i København

Nellemann Detail øger aktiviteterne i det Københavnske med et nyt stort bilhus på en 8.500 m2 stor grund i Ishøj. Den nye Nellemann forretning skal udbygge detailnetværket med en ny flot flag ship store til hhv. Kia og MG med dertilhørende autoriserede værksteder.

Grunden på Baldersbækvej i Ishøj ligger ifm. et trafikalt knudepunkt lige ud til motorring 4, hvor der dagligt kører 70.000 bilister forbi. Ved indkørslen til København, har forretningen en strategisk god placering.

Både MG og Kia har fart på i Danmark – og er nogle af de førende mærker indenfor elektrisk mobilitet. Og nu kan Nellemann Detail slå dørene op til den nye flag ship store på adressen i Ishøj med kapacitet til at rumme den stadigt stigende interesse for de nye innovative bilmodeller fra de to mærker.

”Med den stigende efterspørgsel på elektrisk mobilitet i Danmark, har vi valgt at udvide repræsentationen i Københavnsområdet ved at investere i et nyt stort bilhus, som skal danne de perfekte rammer for en flag ship store til hhv. MG og Kia”, udtaler direktør for Nellemann A/S, Jørgen Gravgaard til AutoNews Business.

Jørgen Gravgaard glæder sig over at kunne udvide aktiviteterne i det københavnske. ”Hos Nellemann Detail oplever vi en stor og stigende interesse for vores model line-up fra hhv. Kia og MG. Det forpligter! Vi vil gerne investere stort i de to mærker, som hver især er ambitiøse omkring omstillingen til elektrisk mobilitet. Samtidig har vi et ønske om at forbedre hele kundeoplevelsen. I det nye bilhus i Ishøj kan vi skabe de perfekte rammer for den bedste kundeoplevelse” – slutter Jørgen.

Nellemann A/S har slået dørene op til den nye forretning og glæder sig til at kunne byde alle kunder velkommen både på det nye værksted og i salgslokalerne.

Nellemann har allerede 6 detailforretningen fordelt over hele Danmark i hhv. Aalborg, Århus, Odense, Roskilde, Valby og København Ø.

About Author

Kategorier