MG præsenterer nyt selvstændigt brand

Der er spænding hos MG, der løfter klædet for en debut på Genève-udstillingen 2024 – nemlig et nyt selvstændigt brand kaldet IM.

IM står for Intelligent Mobility, og er det nye intelligente EV-mærke fra MG’s moderselskab. Det nye selvstændige brand skal levere teknologisk avancerede, klasseledende og engagerende elbiler.

Når MG lancerer IM brand’et i Europa i 2025, er det med ønsket om at blande sig i premium-segmentet med fokus på executive sedan’er og større CUV’er.

MG definerer IM-modeller som fuldt elektriske premium biler med en klar forpligtelse til at tilbyde et avanceret niveau af teknologi inden for køreassistance og sikkerhed, intelligente og opkoblede tjenester samt avancerede EV-drivlinjer.

MG afholder pressemøde på mærkets stand (#4251, Hal 4) på Geneve Motor Show mandag den 26. februar kl. 10.30, hvor IM L6 vil blive afsløret for første gang. Modellen er en fuldt elektrisk premium sedan, der kombinerer en imponerende ydeevne med en enestående rækkevidde.

L6 accelererer fra 0 til 100 km/t på under 3 sekunder, samtidig med at den leverer en rækkevidde på hhv. >600 km og >800 km i to forskellige specifikationer. *

Den lover avanceret teknologi, der leverer underholdning i bilen, kommunikerer problemfrit på farten og førerassistentsystemer, der yder avanceret sikkerhed, forbedret navigation med liveopdaterede informationer langs ruten.

Hele IM-produktlinien bliver præsenteret i et dedikeret afsnit af MGs stand på Geneve Motor Show. Udover den helt nye IM L6, som altså først bliver afsløret på messens pressedag, den 26. februar, består line-up ‘et af L7, LS7** og LS6**, som allerede er lanceret på det kinesiske marked.

*Den forventede rækkevidde for IM L6 sedan på omkring +800 km for solid state-batteri og +600 km for lithium-ion-batteri.

About Author

Kategorier