Meget har ændret sig gennem årene, men ikke forretningens motto

Landets ældste Ford-forhandler, J.P. Tamstorf Automobiler A/S i Nykøbing Sjælland, slog i fredags dørene op til en helt særlig fejring i anledningen af deres 100 års jubilæum som autoriseret Ford-forhandler. Igennem tre generationer har forretningen i Odsherred i Nykøbing Sjælland solgt Ford-modeller. I dag er J.P. Tamstorf en moderne forhandler, der ikke bare har formået at følge med tiden, men også bevaret en høj tilfredshed blandt deres kunder.

– Bilbranchen har gennemgået en vanvittig udvikling gennem de seneste 100 år, og det er derfor med stor anerkendelse, at vi ønsker J.P. Tamstorf Automobiler A/S og medarbejderne tillykke med det flotte jubilæum. At have været autoriseret Ford-forhandler så længe er noget helt særligt, som man kun kan have respekt for, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark til AutoNews Business.

Frank Skjærbæk var selv til stede under fejringen i fredags, hvor han lykønskede indehaver Jan P. Tamstorf og medarbejderne med de 100 år som autoriseret Ford-forhandler.

Fra traktor til elbil

Der er da også sket meget, siden Anton Hansen d. 3. september 1923 for første gang slog dørene op til sin bil- og traktorforretning i Algade 53 i Nykøbing Sjælland.

Det er ikke kun traktorerne fra Fordson, der er blevet udskiftet – det samme er lokalerne, der har udviklet sig i takt med forretningens succes. I 1982 samlede man værksted og forretning i ét på Kirkestræde, hvor J.P. Tamstorf Automobiler A/S også stadig befinder sig den dag i dag.

I dag er det indehaver og tredje generation, Jan P. Tamstorf, der siden 1983 har ført forretningen gennem en kæmpe udvikling – blandt i forbindelse med den nuværende overgang til elbiler. Meget har ændret sig gennem årene, men ikke forretningens motto: ”Du og din bil er det vigtigste for os”. Et forpligtende motto, der underbygges af forretningens høje kundetilfredshed og flotte kundeanmeldelser.

– J.P. Tamstof Automobiler A/S har udviklet sig gevaldigt gennem de seneste 100 år, og de har samtidig bevaret den gode relation til deres kunder med et højt niveau af service og faglighed. I mine øjne er det en bedrift, der i den grad også er værd at fejre, siger Frank Skjærbæk afsluttende.

About Author

Kategorier