I den kommende uge tiltræder ny administrerende direktør hos Semler Agro

På torsdag den 1. februar 2024 tiltræder Jens Aabye Dam som ny adm. Direktør i Semler Agro efter Lars Beck.

Lars Beck har været adm. direktør i Semler Agro siden 2021 og planen har hele tiden været at han skulle rykke videre op i Semler koncernen, når den rigtige profil kom til at overtage hans post. Lars vil fortsat følge Semler Agros gode udvikling, da han fortsat er at finde i Semler Agros bestyrelse, men vil få en ny rolle i Semler Gruppen med fokus på strategi og forretningsudvikling.

Semler Agro er en del af Semler Gruppen, der er en af landets absolut største koncerner inden for import og salg af biler. Semler Agro begyndte at sælge John Deere-maskiner i 2019 og har siden da forsøgt at konsolidere sig på landsplan og strømline forretningen. Det har i en årrække kostet markante underskud, men i marts præsenterede selskabet sit første overskud på 25,9 mio. kr. Semler Agro indlemmede i januar også Herborg Maskinforretning, som Semler Agro i forvejen ejede en del af.

”Min opgave bliver at styre Semler Agro i samme retning, som Lars Beck og teamet har udstukket. Vi står over for en spændende tid i landbruget, der konsolideres og bliver stadigt mere datadrevet. Derudover bliver en af mine fornemmeste opgaver at sikre integrationen af Herborg Maskinforretning, så vi kan tilbyde endnu mere nærværende kundeservice,” siger Jens Aabye Dam.

”De sidste par år har været gode ved os med positiv drift, nationalt agentur på landbrug samt have-, park- og golfområdet og ikke mindst opkøbet af Herborg. Det betyder også, at vi nu ser ind i en organisationsændring, som Jens Aabye Dam er den rette mand til at køre i mål. Han har DNA fra branchen, international ballast fra udenlandske koncerner og er dygtig til at drifte, så vi er ikke i tvivl om, at Semler Agro er i gode hænder hos Jens,” udtaler Lars Beck.

About Author

Kategorier