Handelsvirksomhed indenfor biludstyr indgår strategisk samarbejde

Avant Denmark A/S i Aarhus styrker endnu en gang sin position inden for biludstyr, bilpleje og relaterede produkter. Med virkning fra starten af denne uge har Avant Denmark indgået et nyt strategisk samarbejde med Skanoil ApS.

Avant Denmark vil fremover både være forhandler og distributør af et helt komplet program af bilpleje og tilbehørsprodukter fra engelske Autoglym samt hele Bardahl programmet af olie, håndens, motor rensemaskiner og additiver.

Direktør, Brian Thaysen, fra Avant Denmark udtaler til AutoNews Business: “Vi holder fast i vores strategi om hele tiden at styrke vores position i markedet. Hver eneste dag vi møder ind, er opgaven at gøre en værdifuld forskel, for såvel vores kunder som vores leverandører. Vi skal til en hver tid sikre os, at vores sortiment imødekommer de ønsker og behov, vores kunder har.”

Og fortsætter: “Vores aftale med Skanoil betyder, at kunderne i de to virksomheder, nu på tværs, vil få endnu flere muligheder for at få dækket deres behov.”

Som en væsentlig del af den indgåede aftale flytter Skanoil ApS, der hidtil har haft sin base i Knudlund ved Silkeborg, sin administration og sit lager til Avant Denmarks lokaler i Aarhus Nord. Avant Denmarks kunder vil dermed få direkte adgang til produktsortimenterne fra Bardahl og Autoglym.

Thaysen uddyber: “Avant Denmark har i dag mere end 50.000 varenumre på hylderne inden for biludstyr, bilpleje og relaterede produkter. Kunder, der hidtil har handlet hos Skanoil, hos Avant eller hos begge, vil nu kunne samle det hele i ét indkøb og få leveret fra én adresse. Alt kan bestilles direkte hos Avant. To af vores helt store styrker her i Avant, er dels vores brede sortiment af kvalitetsprodukter og dernæst den effektive ordrebehandling med dag-til-dag-levering.”

Allan Andersen vil fortsat stå for driften i Skanoil, samtidig med at han tilknyttes til Avant Denmark som konsulent. Mikkel Larsen, som hidtil at været en vigtig brik i Skanoils salgsorganisation, bliver fremover en del af Avant-holdet.

Brian Thaysen siger i den anledning: “Vi har allerede i dag dygtige og kompetente folk i Avant, som arbejder med vores bilpleje og kemi. Ved at få Skanoil og deres erfarne medarbejdere ind på vores adresse, får vi noget, vi længe har arbejdet på og ønsket os: Nemlig den direkte forbindelse og importør-/distributøraftale med anerkendte producenter af premium kemi- og bilplejeprodukter. Der er ingen tvivl om, at det nye hold, vi nu har sat sammen, kommer til at udvikle den del af vores forretning markant. Vi er i forvejen godt i gang med kemi- og bil- plejeområdet, som bl.a. inkluderer importen af anerkendte brands som Motip, Rupes, Soft99, og Basta CarCare. Nu at få tilføjet Bardahl og Autoglym løfter kategorien til et nyt niveau.

Udover at flytte alle varenumrene til ny adresse, så kommer der også til at ske noget med dem online. Allerede i dag findes Bardahl og Autoglym produkterne på skanoil.dk. Men de bliver nu også en vigtig del af indholdet på Avant Denmarks hovedsite, biludstyr.dk. Også onlinepræsentation og tilgængelighed er et af de vigtige hjul, som Avant ruller på.

About Author

Kategorier