Gang i ekspansionen

Der er gang i hjulene hos Super Dæk Service, der tidligere på måneden slog dørene op til deres spritnye afdeling på Brovangen 2 i Aakirkeby på Bornholm.Denne afdeling har fem porte til personvogne samt en separat til lastbiler eller landbrugsmaskiner, så de har en langt større kapacitet sammenlignet med tidligere, hvor de havde en enkelt port og lift. Dertil et topmoderne dækhotel og et større, nyindrettet kundeområde.

Super Dæk Service indtager Recharge City

Næste åbning bliver når Super Dæk Service indtager Recharge City, der sker 1. marts 2024. Her åbner kæden deres første dækværksted udelukkende målrettet lastbiler.

Værkstedet kommer til at ligge ved afkørsel 57 i Horsens, i parkerings- og opladningscenteret for lastbiler – Recharge City.

“Formålet er at hjælpe transportvirksomheder med at optimere oppetiden og højne sikkerheden for deres chauffører og medtrafikanter i en travl og konkurrencepræget hverdag” fortæller John Hornbech Christensen, direktør for Super Dæk Service.

Super Dæk Service i Recharge City kommer til at tilbyde dækskifte og dæktjek, så chauffører kan få mest mulig værdi ud af deres pause hos Recharge City.

About Author

Kategorier