Fokus på rustbehandling af El-biler og Plugin-hybridbiler

Et specialiseret kursus i rustbehandling af el-biler og pluginhybridbiler er netop afholdt med ansatte fra forskellige PAVA centre rundt omkring i landet.

Direktør René Lang udtrykker til AutoNews Business vigtigheden af kontinuerligt at udvikle medarbejdernes kompetencer for at kunne imødekomme de skiftende behov i branchen. “Vi er forpligtede til at levere de bedste rustbeskyttelsesløsninger til vores kunder, uanset hvilken type køretøj de ejer. Med udviklingen af el-biler og el-hybridbiler er det afgørende, at vores sprøjte teknikere er opdaterede med de seneste metoder og procedurer.”

Deltagerne blev undervist af John Milton fra Dansk Karrosseri Teknik, der delte sin ekspertise om rustbehandling af el-biler og el-hybridbiler. Teknisk chef Bent Bisgaard fra PAVA var også til stede og præsenterede nye sprøjtemetoder og avanceret udstyr, der ikke kun sikrer effektive besparelser, men også muliggør en mere præcis behandling. Det blev desuden fremhævet, hvordan de nye metoder og udstyr giver mulighed for en mere skånsom behandling, især med hensyn til følsomme komponenter.

En central diskussion på kurset omhandlede behandlingen af el-biler, hvor der blev drøftet, hvad der skal behandles, og vigtigst af alt, hvad der ikke skal sprøjtes på. Bent Bisgaard udtalte: “Med den avancerede teknologi i moderne el-biler og el-hybridbiler, der er fyldt med sensorer og følere, er det afgørende at følge de detaljerede sprøjteskemaer, som PAVA anvender. Disse skemaer sikrer, at behandlingen udføres korrekt og uden at påvirke bilens avancerede elektronik.”

Dagen gav også deltagerne mulighed for at udveksle erfaringer og lære af hinandens daglige rutiner.

About Author

Kategorier