Fastholder sine nuværende priser på trods af EU’s nye toldstigninger

Det kinesiske bilmærke XPENG vil fortsætte den grønne omstilling og fastholder sine nuværende priser på trods af EU’s nye toldstigninger.

Der har længe været spekulationer om, hvordan og hvorvidt EU-Kommissionen vil indføre straftold på biler produceret i Kina. Lige siden de første meldinger om en potentiel toldstigning har XPENG arbejdet hårdt på at finde en løsning, som vil bibeholde det momentum, som den grønne omstilling har i Danmark.

Tidligere har XPENG meddelt sine kunder, at alle kunder – både dem, der har fået leveret en bil men også dem, der har bestilt og venter på deres bil – vil få deres XPENG leveret til den oprindeligt aftalte pris, uanset hvad. Det holder XPENG stadig fast i. Men ydermere bibeholder XPENG sine nuværende priser på trods af den nye toldstigning.

XPENG har en klar ambition og tro på, at man kan være en væsentlig bidragsyder til den grønne omstilling. Det skal ske ved at give kunderne en fremragende biloplevelse til en pris, hvor mange danskere kan være med. Det gælder både ved salg og privatleasing. Danskerne har allerede taget enormt godt imod XPENG lige siden lanceringen af den store lynladekonge, XPENG G9. I skrivende stund ruller der 1.554 XPENG’er rundt på de danske veje.

Med lanceringen af den nye G6 har XPENG ramt ned i en kategori af biler, hvor konkurrencen er stor og kundernes forventninger endnu større. Allerede på nuværende tidspunkt har danskerne taget enormt godt imod den nye XPENG G6. Salgstallene på den nye G6 har på rekordtid vist, at danskerne i høj grad har forstået XPENGs kvaliteter inden for lynhurtig opladning, masser af udstyr og en meget konkurrencedygtig pris. Det har betydet, at man har måttet opjustere salgsmålene flere gange på blot to måneder.

XPENG er en privatejet børsnoteret virksomhed, der siden starten har samarbejdet med EU-Kommissionen for at klarlægge deres situation.

About Author

Kategorier