Dansk Bilbrancheråd har indgået lukrativ aftale om vanvidsgarantier

Et af bilbranchens store samtale emner i 2023 var vanvidskørsel. En samarbejdsaftale om vanvidsgarantier, så du har sikkerhed for hurtig betaling af bilen, hvis den konfiskeres er indgået imellem brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd og udbyderen Vaviga.

Siden indførelsen af reglerne om konfiskation af tredjemands biler ved vanvidskørsel, har mange bilforhandlere og værksteder frygtet, at deres kunder eller mekanikere blev taget for vanvidskørsel i virksomhedens biler.

End ikke forsikringsselskabernes gratis tilbud om dækning har ændret herpå, for virksomhederne har oplevet det som vanskeligt at opnå dækningen. Men det er slut nu i følge Dansk Bilbrancheråd.

Med en vanvidsgaranti fra Vaviga ApS kan landets bilforhandlere og værksteder sikre, ikke bare deres låne- og lejebiler, men også salgsbiler og kundebiler mod vanvidskørsel. Vavigas koncept er, at du får pengene for bilen senest 14 dage efter, at beslaglæggelsen er sket.

De problemer branchen tidligere har stået model til med myndigheder og medarbejdere, er via den nye samarbejdsaftale overladt til Vaviga. Værdien er man aldrig i tvivl om, den aftaler man i fællesskab med Vaviga ved aftalens indgåelse, ligesom den årlige afskrivning aftales ved aftalens indgåelse.

About Author

Kategorier