Danmarks næststørste stationskæde har startet indflytning hos 7-Eleven

Fra årets start har Uno-X begyndt overtagelsen af det fulde ansvar for salg af brændstof, el-opladning og bilvask på 57 stationer, herunder en stor del med 7-Eleven butikker. Det sker efter, at aftalen med DCC Energy (Shell) er udløbet. Det løfter Uno-X’ netværk fra 222 stationer til i alt 279 og gør selskabet til Danmarks næststørste stationskæde målt på antallet af stationer.

Når man i starten af det nye år ruller ud på de danske veje, vil der være nye muligheder [MWE1] for at snuppe en friskbagt croissant eller en varm kaffe samtidig med, at man besøger en Uno-X-station. I løbet af de kommende måneder bliver Uno-X nemlig naboer med 7-Eleven på stationer landet over.

Med den forøgelse udvider selskabet således sit netværk fra 222 stationer til i alt 279 stationer i 2024, I dette tal ligger en række stationer der er konverteret fra Bonus til Uno-X. Dette betydelige skridt fremad positionerer Uno-X som landets næststørste stationskæde.

“Vores naboskab med 7-Eleven er en spændende udvikling, der styrker vores position på markedet og udvider vores netværk fra 222 til 279 stationer. Det giver os samtidig landets næststørste stationsnetværk, hvilket er med til at gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Den røde tråd hos Uno-X er, at det skal være nemt og ukompliceret at være kunde hos os. Vores stationer er altid logisk indrettet og ordentlige, mens vores app og kontaktløse betalingsmuligheder sikrer en hurtig og ubesværet transaktion,” siger Claus Gottlieb, markedsdirektør hos Uno-X i Danmark.

Konverteringen påbegyndes i starten af januar 2024 og forventes afsluttet før sommer.

13 nye stationer med el

Uno-X har i 2023 åbnet ni nye ladestationer med topmoderne lynladning, der kan lade bilen fra 10 til 80 procent på en halv time. Naboskabet hos 7-Eleven giver selskabet yderligere 13 lokationer med lynladning. Det giver Uno-X mere end 30 lokationer med lynladning.

”Vi vil være med til at forme fremtidens mobilitet og tror på, at det skal være nemt at have en elbil. Vi sætter prisen, så den er fair og let at forstå, for man betaler nemlig pr. kWh. Derudover behøver man ikke et abonnement for at kunne benytte opladeren – alle med en elbil og et betalingskort kan bruge lynladeren,” siger Claus Gottlieb.

Om Uno-X

Uno-X er en del af Reitan Retail, der er ét samlet energibrand i Danmark og Norge, hvilket dækker over forretningsområderne Uno-X Truck, Uno-X Landbrug, Uno-X Erhverv samt brændstof og fyringsolie til Private. Uno-X vil forene kundeservice med forretningsorienterede løsninger. Med snart mere end 280 ubemandede stationer i Danmark, fokuserer Uno-X på effektivitet og innovation på en mission om at udvikle og fremme løsninger for fremtidens mobilitet. Yderligere oplysninger findes på www.unox.dk.

About Author

Kategorier