Danmarks bedst sælgende KIA forhandler igennem 15 år er solgt

I øjeblikket sker der opkøb og fusioner på stribe i bil- autobranchen. Idag kan AutoNews Business bringe nyheden om at den 1. december overgår stifter og ejer Michael Skou’s aktiver for Car Special A/S til Nellemann Koncernen. Det sker efter 37 år som bilforhandler.
Michael Skou har samtidig solgt sit ejendomsselskab, hvor forretningen har ligget siden han åbnede den 4. april 1987, da hele det gamle industriområde er i transformation til nyt og fint boligområde.
Hele rejsen startede med ham selv, til i dag at omfatte 30 engagerede kollegaer. Teamet har sammen formået at få en lille bilforretning i Ishøj til at blive en førende bilforhandler. Forretningen er autoriseret KIA forhandler.“Jeg kan med ydmyg stolthed skrive ”Danmarks bedst sælgende KIA forhandler” i 15 år ud af de 25 år, jeg har haft fornøjelsen af at have mærket i min forretning. Det er et farvel til en fantastisk virksomhed, og det har været en svær beslutning. Men set i lyset af den enorme transformation branchen bevæger sig i, mener jeg tiden er rigtig til at give bolden videre til stærkere og større aktører i branchen.”, oplyser Michael Skou igår aftes.

Hvad bringer fremtiden

Hvad fremtiden bringer er stadig uvist for den snart tidligere bilforhandler. Han er dog sikker på, at der ligger mange spændende muligheder og opgaver, der blot venter på at blive samlet op. Måske investering i en spændende virksomhed, bestyrelsesarbejde, Advisory Boards og/eller gribe eventuelle muligheder fra netværk og lignende afslutter Skou i forbindelse med hans udmelding.

About Author

Kategorier