Dækbranchen i fortiden, nutiden og fremtiden

Dækbranchen har netop været samlet på Teknologisk Institut i Tåstrup, hvor denne del af branchen blev taget igennem en tidsrejse på Dækbranchens Temadag. Samtidigt fejrede denne del af branchen   Dækimportørforeningen, da foreningen onsdag den 13 september havde 100 års jubilæum.

Årets temadag, blev afholdt af Dækbranchen Danmark og Rådet for Større Dæksikkerhed. Den elektroniske udvikling og deraf følgende muligheder – og udfordringer, er over dæk- og autobranchen – og de bliver ikke mindre i fremtiden, hvilket os på stolerækkerne blev overbevist om. For køretøjer og dæk bliver mere og mere elektronisk forbundne, hvilket er både spændende, samtidig med at det er lidt skræmmende.

Fortiden, nutiden og fremtiden fik et grundigt gennemsyn på dagen og der er ingen tvivl om, at hvis man
kan lide Back to the Future, så kan man glæde sig til morgendagens og de næste mange års bil- autobranche, der allerede er i fuld sving med fremtidens finurligheder.

Dagen blev rullet igang af Volker Nitz, direktør i Dækbranchen Danmark, der kunne byde velkommen og videregive ordet til formand for Dækimportørforeningen Georg Nielsen, der var “klonet” denne dag, da han skulle være to steder på en gang og derfor var med på storskærm i salen på Teknologisk Institut.

AutoNews Business bringer her hele video optagelsen i sin fulde længde med den karismatiske formand Georg Nielsen. Herved har alle AutoNews Business læsere også mulighed for at blive klog på 100 år i dækkenes tegn, når formanden ringer på klokken, som havde de siddet sammen med os andre på stolerækkerne på Teknologisk Institut i Tåstrup.

About Author

Kategorier