Bilforhandler var tredje generations familievirksomhed – Nu er forretningen solgt

Der er stor glæde hos ny ejer af familievirksomheden Martin Iversen, der var bilforhandler forretning i Sønderborg, med start for 90 år siden.

De nye ejere er Next Mobility, der startede deres organisation tilbage i 2019, da forretningerne i Tønder og Ribe udvidet sammen. I dag har de Volkswagen og Skoda forhandlingen i diverse byer i Sydjylland, samt i Svendborg.

Fra 1. april 2024 vil den nye ejer Next Mobility Sønderborg, der forhandler Volkswagen rykke ind på matriklen Alsgade 60-62, i de nuværende Ford lokaler. Den nye ejer samler nu deres tre forhandlinger af Volkswagen, Skoda og Seat i Sønderborg på én adresse.

Hvad AutoNews Business erfarer, har selve salget af forretningen været en svær proces for den nu tidligere tredje generations familieejer Pierre Iversen, der overtog forretningen tilbage i 2003 fra sin far og onkel. Men erkendelsen og konstateringen om at forretningen var blevet for lille, i det marked branchen pt. er tilskuer til, var dét der gjorde udfaldet for beslutningen.

Hoveparten af de nuværende medarbejdere er sikret job hos enten Next Mobility Sønderborg eller Pedersen & Nielsen. De nye ejere har i alt otte forretninger, der forhandler Volkswagen i byerne Haderslev, Ribe, Tønder, Svendborg, Sønderborg og Aabenraa. Herudover forhandler de Skoda i Ribe, Svendborg, Tønder og Aabenraa samt er autoriseret Audi Servicepartner i Aabenraa.

About Author

Kategorier