Bilforhandler sætter strøm til lokalområderne sammen med stor ladeoperatør

Autohuset Vestergaard er gået sammen med Clever om at opsætte de kraftige 300 kWh lynladere på flere af deres lokationer, hvor alle kan benytte laderne. Årsagen til det nye tiltag er at det buldrer frem med elbiler på de danske veje, og det stiller krav til opladningsmulighederne.

Mange af de kunder, der hver dag kommer ind ad døren hos Autohuset Vestergaard, har spørgsmål om skiftet fra fossil- til elbil. En tendens som kun er tiltaget de seneste år.

“Hvor elbilen tidligere var forbeholdt en ganske lille del af bilkøberne, har vi nu både børnefamilier, unge mennesker og pensionister, der alle ønsker at deres næste bil skal køre på strøm. Når farven på bilen er valgt, går der ikke lang tid, før spørgsmålene om opladning melder sig, og her er vi rigtig glade for vores samarbejde med Clever.” siger Peter Jørgensen, der er Head of Business Controlling hos Autohuset Vestergaard til AutoNews Business.

Køber man en ladbar bil hos Autohuset Vestergaard, har man længe haft mulighed for at tilkøbe en ladeløsning til hjemmet fra ladeoperatøren Clever. Fremover vil alle også kunne lade sin bil hurtigt på de 300 kWh lynladere, som Autohuset Vestergaard sætter op sammen med Clever på deres lokationer i Vejle, Kolding, Odense og Hillerød.

Vi har valgt at investere yderligere i vores samarbejde med Clever, for at sikre vores kunder de bedste faciliteter – også når det kommer til opladning, siger Peter Jørgensen.

Hos Clever er man også begejstret for det styrkede samarbejde.

Clever er sat i verden for at gøre det nemmere for danskerne at vælge elbilen til. Med denne nye mulighed for at bringe lynhurtig opladning til lokalområderne sammen med Autohuset Vestergaard, er vi et vigtigt skridt videre mod at realisere det mål.” siger Sebastian Juncker, der er Retail Sales Manager hos Clever.

Alle kan benytte de nye ladere

Det er dog ikke kun kunder hos Autohuset Vestergaard og Clever, der kan nyde godt af de nye ladere.

“Vi stiller selvfølgelig de nye ladefaciliteter til rådighed for alle – lige meget om de har købt bilen hos os, eller om de har et Clever abonnement.  Sammen med Clever kan vi udnytte vores lokationer til at styrke ladenetværket i lokalområderne, og det er vi virkelig stolte af” fortæller Peter Jørgensen, og Sebastian Juncker.

Alle vil kunne finde lynladerne på netværkskortet og starte en opladning via Clevers app. Allerede inden nytår vil de første biler kunne lade i Hillerød og Vejle, mens laderne i Kolding og Odense vil stå klar i første del af 2024.

About Author

Kategorier