Bilforhandler har flere prøvekørsler i bogen end normalt via nyt modul

Vanen tro valfarter friske bilkøbere rundt for at købe deres nye bil i årets første måned. Hos Lindholm Biler er de forberedt til kamp om kunderne med et nyt prøvetursmodul.

Det kan godt være, december var dyr, men når dagene igen bliver en smule længere i januar, har danskerne længe glemt deres lommesmerter. 2024 er ingen undtagelse.

For går det som tidligere, så kickstartes bilsalget med et brag i årets første måned med mellem 20 og 38 procent sammenlignet med december.

Det plejer man også at mærke hos Lindholm Biler med hovedsæde i Viborg, der igennem flere år har vundet titlen som “Årets Brugtvognsforhandler”, senest i 2022. I år er de klar til kampen om kunderne med et helt nyt prøvetursmodul fra AutoUncle, som på bare fire uger har vist sit værd, forklarer marketingansvarlig hos Lindholm Biler, Lise Høyer.

”Vi implementerede det nye prøvetursmodul på vores hjemmeside for ca. en måned siden, og jeg kan se, at vi har fået flere prøvekørsler, og at sagerne bliver lukket, for vi har mere end dobbelt så mange konverteringer sammenlignet med det gamle modul, og det synes jeg er rigtig fornuftigt”, fortæller Lise Høyer til AutoNews Business..

Kunden i centrum

Det opdaterede prøvetursmodul fra AutoUncle gør det hurtigere at booke tid til en tur bag rattet, mens man som kunde sidder i fred og ro hjemme i sofaen, og i følge AutoUncle, så er det nemt at ombooke, hvis hverdagen spænder ben.

Samtidig har bilsælgeren i den anden ende mulighed for nemt og smidigt at bekræfte tiden uden at hive fat i kunden, så en gennemsnitlig sælger sparer op mod ti minutter pr. prøvetur.

”Vi er klar til det store januar-boom, og hvis det går, som vi forventer, kommer folk strømmende, så vi har ekstra fokus på at servicere vores kunder på nettet – blandt andet via det nye prøvetursmodul. Det er et forsøg på at gøre det endnu nemmere for køberne at bryde eventuelle barrierer ned i forhold til at komme ud at prøve en bil. Mange vil gerne selv i dag, og så er det bare nemt med det nye prøvetursmodul,” siger Lise Høyer fra Lindholm Biler, som også var nomineret til Årets Brugtvognsforhandler ved bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023.

Tal fra AutoUncle viser da også, at 9 ud 10 forhandlere der skifter til det opdaterede prøvetursmodul har fået flere kunder ud at prøve biler.

About Author

Kategorier