Autokonzept biludlejning skifter navn grundet fusion

Autokonzept biludlejning fusionerer med One2Move Biludlejning. Det betyder, at Autokonzept Biludlejning snart vil operere under navnet One2Move Biludlejning! Dette skridt indebærer ikke kun en ændring af firmaets navn, men også en forbedring af deres service og tilgængelighed.

Det betyder, at der kommer flere filialer for kunderne at vælge imellem, så de let kan finde en beliggenhed i nærheden. Et bredere og større udvalg af biler til rådighed, så kunderne kan finde den bil der passer til deres behov.

Ved at fusionere med One2Move Biludlejning bliver Autokoncept Biludlejning sammen en større udlejningskæde med godt 100 forretninger spredt ud over hele landet. Dette bringer firmaet endnu tættere på kunderne og giver dem mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af køretøjer, herunder personbiler, varebiler, flyttebiler og minibusser, der imødekommer alle kunders transportbehov.

Fusionen indebærer også, at Autokoncept biludlejning går ind i en overgangsperiode. Det vil man som kunde kunne mærke både i bookingprocessen og ved udlejningsstederne. Samtidigt arbejder kæden på at få udskiftet skiltningen på de nye udlejningssteder og lejebiler. Men med over 40 forretninger og næsten 270 biler vil det tage tid, før de er helt i mål.

About Author

Kategorier