Anerkendt værkstedskæde er solgt

Cary Group har igen været på opkøb og har denne gang erhvervet 80 procent af Elkjærgruppen, der sidste år vandt titlen som Årets Karosseriværksted ved bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023.

Elkjærgruppen er et netværk af bilkollisionsværksteder med 6 værksteder beliggende på Sjælland, Danmark. Elkjærgruppen blev grundlagt i 1955 af John og Peter Elkjær som Elkjærs Autolakering og har været i familiens ejerskab siden. I 2011 udvidede virksomheden fra kun at tilbyde lakering til at blive et fuldservice karrosseri- og lakeringsværksted. Elkjærgruppen har et stærkt ry blandt forsikringsselskaber og høj kundetilfredshed. Cary Group ejer allerede Crashpoint i Danmark, som er aktiv inden for skadesreparation.

“Mine kolleger og jeg er glade for at fortsætte vores rejse sammen med teamet hos Cary Group. Med en ambitiøs ejer som Cary Group åbner det nye muligheder, som vores kunder vil opleve gennem blandt andet øget digitalisering, nye værksteder og et fokus på bæredygtighed. Jeg ser frem til at fortsætte som en del af ledelsen i Elkjærgruppen og som medinvestor sammen med Carsten Elkjær og Kenneth Pedersen Elkjær,” siger Michael Elkjær, CEO Elkjærgruppen.

“Jeg ser frem til at begynde at arbejde sammen med Michael og teamet hos Elkjærgruppen. Med Cary Groups erhvervelse af Elkjærgruppen betyder det, at den danske kollisionsvirksomhed nu ikke kun opererer i Jylland, men i hele Danmark. Vi ser et stort potentiale i at skabe et stærkt tilbud med de kombinerede virksomheder,” siger Claus Nielsen, CEO hos Crashpoint.

“Vi er meget glade for at byde Elkjærgruppen velkommen til Cary Group familien. Med opkøbet har vi nu en stærk national dækning inden for bilkollision i hele Danmark. Elkjærgruppen vil være en fantastisk tilføjelse til vores eksisterende virksomhed inden for karrosserireparation og kollision, Crashpoint, som har værksteder beliggende i Jylland. Elkjærgruppen er, ligesom mange af de virksomheder, der slutter sig til vores gruppe, familieejet med en entreprenørånd. Det er en velstyret virksomhed med en solid økonomisk historie. Vi har fulgt virksomheden i lang tid og er meget glade for, at Michael Elkjær, Carsten Elkjær og Kenneth Pedersen Elkjær fra grundlæggerfamilien fortsætter som ledelsesteam,” siger Anders Jensen, CEO for Cary Group.

Elkjærgruppen har 78 medarbejdere, primært karrosseriteknikere og lakeringsarbejdere, og 6 værksteder, der dækker Storkøbenhavn.

Udover Crashpoint opererer Cary Group i Danmark gennem Dansk Bilglas, som er aktiv inden for reparation og udskiftning af bilruder, og Dansk Busglas, som tilbyder tjenester til reparation og udskiftning af bus- og rutebilruder.

About Author

Kategorier