AD Danmark investerer i fremtiden

Grossisten AD Danmark har idag 46 afdelinger med vareture. Alle butikkerne får forsyning minimum 3 gange dagligt fra Middelfart og nu gearer man op på lagerfronten, første sted bliver i Rødovre.

Nikolaj Jakobsen der er chef for AD Danmark, udtaler til AutoNews Business: ”Vi har haft et forrygende år, med en kæmpe vækst, hvor vores nøgle til succes er en simpel, fair og forståelig prissætning. Kvalitet med store Premium mærker, og altid et mere prisvenligt valg. Suveræn tilgængelighed og leveringsevne.”

Ifølge Jakobsen har grossisten i Middelfart Danmarks største robotlager, hvor deres store AutoStore robotlager gør, at de kan toppræstere hver dag. Robotlageret minimerer plukfejl, arbejder i samme hastighed, har ingen sygedage etc. Alt sammen til fordel for kunderne.

Nu robotinvesteres der også i lokale afdelinger, hvor den første lokale afdeling, der får robotter er AD Danmarks lager i Rødovre. 

Værkstedskæde har vokseværk

Nikolaj Jakobsen udtaler: ”På værkstedsfronten er der også gang i væksten. Der er idag 83 CarSpot medlemmer og vi er i gang med at opbygge vores ”nye” kæde Castrol Service. Den kæde har på blot et halvt år fået 45 medlemmer. En kæde som har taget branchen med storm. Sidst men ikke mindst, tilbyder vi i samarbejde med Bosch og Bosch Car Service kæden til vores kunder.”

Nikolaj Jakobsen der er chef for AD Danmark oplyser, at robotterne er med til at optimerer leverancerne til grossistens kunder.

 

About Author

Kategorier