Ålborggenser blev hyldet for at være Årets Mekanikerlærling

I weekenden blev Årets Mekanikerlærling 2023 hyldet til Copenhagen Historic Grand Prix. Den glade vinder er Anders Bech-Petersen fra Semler Mobility Aalborg. Anders Bech-Petersen var på scenen med Henrik William Olsen, souschef-sekretær i Dansk Metal.  

Anders Bech-Petersen har allerede indkasseret en del af sin præmie, hvilket var en weekend til det populære gadeløb CHGP også kendt som Copenhagen Historic Grand Prix.

Hvis vi spoler tiden lidt tilbage på sommeren. På en “helt normal” arbejdsdag for Anders Bech-Petersen oplevede han, at der ind gennem porten til værkstedet hos Semler Mobility i Aalborg, kom der en rallybil med den professionelle rallykører Jeannette Kvick. 

Herefter sprang konfettien på værkstedet og ind væltede det med kollegaer, familie, undervisere og repræsentanter fra Bilbranchen og Dansk Metal. Og sammen med Jeannette Kvick overrækkes prisen ’Årets mekanikerlærling’ til Anders, som han, uden at vide det, var blevet indstillet til.

Anders skal senere på året følge med den danske codriver Jeanette Kvick og hendes rallyteam til EM-løb i Tjekkiet for en oplevelse for livet!

Den årlige tilbagevendende kåring Årets Mekanikerlærling uddeles i samarbejde mellem DI Bilbranchen, Dansk Metal og DASU.

Fra venstre: Speaker Morten Alstrup, Anders Bech-Petersen fra Semler Mobility Aalborg, Henrik William Olsen, souschef-sekretær i Dansk Metal.

 

About Author

Kategorier