600 danske XPENG-ejere i europæisk test af softwareopdatering

Bilmærket XPENG inddrager systematisk kunderne i udvikling og forbedring af biler og systemer. Nu er 600 danske XPENG-ejere blandt de mange europæere, der har meldt sig til at teste og dermed få indflydelse på den store softwareopdatering, som bliver rullet ud i hele Europa senere på måneden.

I slutningen af marts lancerer XPENG en større softwareopdatering til sine elektriske modeller P7 og G9. Inden opdateringen sendes til alle biler over-the-air (OTA) inddrager XPENG nuværende kunder i en stor betatest for at indsamle vigtig feedback og foretage de endelige justeringer. Mere end tusind europæiske XPENG-ejere har allerede tilmeldt sig betatesten, og hele 600 af dem er fra Danmark. Baseret på disse kunders erfaringer og anbefalinger vil softwaren blive yderligere forbedret til den endelige opdatering (4.4.0).

Joachim Vishart Hummel-Gryholm, Head of Marketing hos XPENG Danmark udtaler til AutoNews Business: ”Vi glæder os meget til at præsentere vores kunder for opdateringerne. Jeg har selv kørt med ingeniørerne og kan se, hvor meget de har forbedret køreoplevelsen og rettet de ting vi selv og kunderne har peget på. Det er samtidig et vigtigt signal om, at man ikke behøver at overveje at vente med at købe til der kommer opdateringer. Man får opdateringerne automatisk. Din bil bliver bedre og bedre.”

Test på danske veje

Danmark spiller også en central rolle i XPENGs egne systemtests. I december og januar gennemførte XPENGs ingeniørteam intense tests på de danske veje, som nu er fundamentet for den nye softwareopdatering.

About Author

Kategorier