Vokseværk på UCRS Skjern Tekniske Skole beløber sig til 17 millioner kroner

AutoNews Business har mødt Allan Vendelbo Kristiansen, der til dagligt arbejder som uddannelseschef på UCRS Skjern Tekniske Skole.

Vendelbo Kristiansen har igennem mange år haft sin faste gang og dagligdag på Skjern Tekniske Skole, helt nøjagtigt 23 år 10 måneder og 6 dage. Her har fokusset været på at dygtiggøre elever, der ønsker at være personvognsmekaniker. Der er idag 115 Årselever på hovedforløbet og 80 årselever på grundforløbet i 2023.

I øjeblikket er UCRS Skjern Tekniske Skole i gang med at få jævnet skoven på området for at lave tilbygninger, der skal ende med 700 m2 værksted for at få større tilgang af elever pga. aftaler med værkstedskæder.

Byggeriet forventes at stå færdigt i sommeren 2024 og kommer til at koste 17 millioner kroner.

Allan Vendelbo Kristiansen udtaler til AutoNews Business: ”Vi har ikke hele finansieringen på plads pt., men satser på det kommer.”

Byggeriet vil medføre, at UCRS Skjern Tekniske Skole får plads til de lærlinge som gerne vil gå hos dem. Desuden forventes der også en udvidelse af skolehjemmet, så uddannelsesstedet kan rumme de lærlinge som bor hos dem. De er pt på ca 190, hvor de for 10 år siden var på 45.

About Author

Kategorier