Sharebox solgt

Fleetback udvider bilforhandleres digitale transformationsmuligheder i hele Europa med opkøbet af Sharebox.

Fleetback, et selskab specialiseret i udvikling af digitale løsninger til bilindustrien med base i Luxembourg, har gennem Aglaia, et holdingselskab med dens hovedaktionær, gennemført opkøbet af Sharebox, et norsk firma kendt for sine innovative selvbetjeningskioskløsninger.

Opkøbet vil markant forbedre både Fleetbacks og Shareboxs tilbud ved at udnytte en bred vifte af innovative løsninger. Dette samarbejde vil give bilforhandlere mulighed for at udnytte banebrydende teknologi og fremskynde deres rejse mod digital transformation. Derudover vil biludlejningsløsninger blive forbedret ved at kombinere begge virksomheders ekspertise og teknologier, hvilket giver en problemfri og avanceret oplevelse for udlejningsbureauer og deres kunder.

Baseret i Arendal, Norge og privatejet, tilbyder Sharebox innovative løsninger og selvbetjeningskiosker designet til at levere en sikker, brugervenlig grænseflade til check-in og check-out, håndtering af arbejdsprocesser og fremme kommunikation mellem teams og forbrugere.

Opkøbet skaber et nyt holdingselskab, der giver både Fleetback og Sharebox mulighed for at fortsætte med at operere som separate brands, hver med sin unikke identitet og markedsposition.

Fabian Motte, CEO for Fleetback: “Opkøbet af Sharebox åbner døren til fremtidige synergier og samarbejdsinnovationer, der vil gavne både vores kunder og interessenter over hele Europa. Sammen sigter vi mod at skabe en problemfri, innovativ oplevelse, der vil blive benchmark for bilforhandlerindustrien, og forbedre alle aspekter af kunderejsen fra start til slut”.

Arne Eivind Andersen, CEO for Sharebox, tilføjer: “At slutte sig til Fleetback giver os mulighed for at kombinere vores styrker og tilbyde bilforhandlere de mest avancerede løsninger tilgængelige. Dette partnerskab vil udvide vores rækkevidde og forbedre vores tilbud, hvilket giver uovertruffen service og bekvemmelighed til både bilforhandlere og deres kunder”.

Vilkårene for aftalen er ikke blevet offentliggjort.

Om Fleetback
Grundlagt i 2018 er Fleetback specialiseret i udvikling af digitale løsninger og skræddersyede projekter til bilindustrien. Fleetback hjælper sine kunder med digitalisering af deres forhandler og deres processer gennem hele kundens købsforløb med følgende kernefunktioner: Salg, Eftersalg, Selvbetjening, Revision og Parkering. Fleetbacks ambition er at automatisere så meget som muligt, hvilket letter bilforhandleres dagligdag og bevæger sig væk fra isolerede løsninger takket være moderne API’er til import og eksport.

Om Sharebox
Sharebox er et banebrydende teknologiselskab dedikeret til at revolutionere måden, hvorpå individer og bilorganisationer deler nøgler. Grundlagt i 2016 tilbyder Sharebox en række innovative løsninger og selvbetjeningskiosker designet til at forbedre samarbejde, strømline arbejdsprocesser og øge effektiviteten. Vores flagskibskiosk leverer en sikker, brugervenlig grænseflade til check-in og check-out, håndtering af arbejdsprocesser og fremme kommunikation mellem teams og forbrugere.

About Author

Kategorier