Nyt filtermærke på markedet

På den netop veloverståede au2messe blev et nyt filtermærke præsenteret. Det nye filtemærke har navnet Profilter og forhandles udelukkende igennem au2parts.

au2parts har valgt at tage endnu et filtermærke i programmet for at dække et øget behov i markedet. Valget faldt på Profilter, som produceres i Europa hos en kendt OEM-producent, der også leverer til flere kendte bilfabrikker. 80% af produkterne produceres i Europa. De resterende 20% produceres på deres fabrikker uden for EU.

”Profilter er det perfekte match for os. Det passer rigtig godt ind i vores strategi. I startfasen dækker Profilter ca. 75% af den danske vognpark, men vil løbende blive udvidet i takt med efterspørgslen.”, udtaler indkøbschef Carsten Randrup der er forventningsfuld og glad for det nye filtermærke.

Den danske grossist har nu tre filtermærker i programmet Mann & Hummel som premium brand, Netline som det billige alternativ til ældre og mindre biler og nu Profilter i mellemsegmentet, som prismæssigt ligger imellem de to øvrige.

Indkøbschef Carsten Randrup, udtaler: ”Vi har med Mann Filter et fantastisk filter fra den største tyske OE filterleverandør. Der findes i dag ikke et eneste af de klassiske bilmærker, som Mann & Hummel ikke leverer filtre til, og vi er derfor glade for vores tætte samarbejde med dem. Til gengæld har vi også oplevet, at der blandt er nogle af vores kunder, der har et ønske om et kvalitetsfilter til en lavere pris. Vi er derfor stolte af, at vi i samarbejde med en anden stor europæisk filter leverandør, der også leverer til bilindustriens samlebånd, har indgået et samarbejde om distribution af Profilter. Produktet er omfattet af en 3 års garanti i henhold til au2parts almindelige samhandelsbetingelser.”

About Author

Kategorier