Ny landechef hos bilimportør

I næste måned tiltræder Mette Nielsen som ny Country Sales Manager hos IVECO Danmark. Med en solid karriere i transportbranchen og erfaring lige fra produkt over salg til services og reservedele, er det en profil med styr på hele forretningen, der sætter sig for bordenden.

Det stod egentlig ikke skrevet i kortene, at det var transportbranchen, som Mette Nielsen skulle gøre karriere i, da hun forlod CBS som Cand. Merc. med speciale i økonomisk markedsføring. Men ikke desto mindre er størstedelen af hendes arbejdsliv foregået med udgangspunkt i varebiler og lastbiler først hos Volvo og Renault og siden hos IVECO.

Den 1. oktober tager hun næste skridt på vejen, når hun træder ind i rollen som Country Sales Manager, hvormed hun kommer til at stå i spidsen for salget af IVECOs køretøjer, services og reservedele i Danmark.

Diesel i blodet og passion for transportbranchen

Siden Mette Nielsen i 2017 startede hos IVECO, har hun været omkring de fleste områder af værdikæden hos importøren og har dermed haft berøring med en lang række kunder og kolleger.

Mette Nielsen lagde ud som produktchef med ansvar for de mellemstore og tunge lastbiler, hvor hun udvidede sin tekniske forståelse for lastbilerne samt samarbejdede tæt med den danske salgsstyrke. Efter en årrække rykkede hun videre til at arbejde på tværs af den nordiske organisation med servicekontrakter samt IVECOs digitale tjenester, der blandt andet tæller flådestyringssystemet IVECO ON. Endelig har hun som Parts Sales & Key Account Manager spillet en central rolle i at optimere reservedelssalget og styrke relationerne til IVECOs reservedelskunder i hele Norden.

Hos Mette Nielsen var der fra starten ingen tvivl om, at transportbranchen skulle danne grundlag for hendes arbejdsliv.

– Jeg kom hurtigt til at brænde for transportsektoren, lastbilerne og ikke mindst kunderne. Det er jo en virkelig vigtig branche, der bidrager til, at hele vores samfund kører rundt. Da jeg så ovenikøbet fik mulighed for at tage kørekort til lastbil og hænger, fik jeg for alvor diesel i blodet. Det gav mig også en meget bedre forståelse for, hvilke funktioner og ydelser, der virkelig betyder noget for dem, der bruger vores køretøjer hver dag, fortæller Mette Nielsen til AutoNews Business.

Velbevandret og vellidt

Beslutningen om at udnævne Mette Nielsen til denne nøgleposition bunder da også i hendes omfattende erfaring fra hele forretningen. Håkan Jönsson, Business Director for IVECO i Norden, fremhæver hendes forståelse for kunderne, markedet og forretningen:

– Mette er en profil, der virkelig forstår vores forretning qua hendes brede erfaring, og hun har gennem årene vist sig som en uundværlig del af vores team. Hendes dedikation, forståelse for markedet og tætte kontakt med forhandlere og kunder gør hende til det perfekte valg som Country Sales Manager i Danmark, udtaler Håkan Jönsson til AutoNews Business.

Den kommende Country Sales Manager er glad for tilliden og for den udvikling, som tiden i IVECO har givet.

– IVECO har virkelig givet mig chancen for at vokse både fagligt og personligt. I min tid her har jeg fået mulighed for at arbejde med alt omkring køretøjerne fra nysalg over flådestyring til servicemarkedet. Jeg er derfor virkelig glad for nu at få lov at lede den samlede salgsindsats i Danmark. Jeg glæder mig til sammen med mine dygtige kolleger og vores gode forhandlere at fortsætte den positive udvikling og sikre, at vi fortsat leverer de bedste løsninger til vores kunder, slutter Mette Nielsen.

Se Mette Nielsen fortælle mere om hendes tilgang til branchen og hvad stillingen som Country Sales Manager betyder for hende i filmen herunder.

About Author

Kategorier