Ny kædechef udnævnt hos AutoMester

Efter 3,5 år som kædechef for værkstedskæden AutoMester og AutoMester E+, overlader Jan Ankersen stafetten, da han er tiltrådt som CEO/adm. direktør hos Autocamp A/S, hvor han fremadrettet skal drifte, udvikle og lede en virksomhed i et voksende marked.

Fremadrettet vil det være Per Weiskvist, der skal byde velkommen på talerstolen, når den store værkstedskæde holder årsmøder. Per Weiskvist er nemlig i går tiltrådt hos AutoMester og AutoMester E+ som ny Kædechef. Weiskvist er hentet i egne rækker hos et af FTZ’s andre kædekoncepter. Han kommer fra en stilling igennem 2 ½ år hos CarPeople og CarNetwork, hvor han har arbejdet med teamledelse, marketing, økonomistyring på kædekontoret, samt forretningsudvikling hos medlemmerne.

Primært fokus har været at sikre en god transformering fra mærkeforhandler, til en ny tid i en fri Forhandler værkstedskæde. En meget efterspurgt ydelse i disse tider, som andre kvalificerede branchefolk i CarPeople nu tager over på.

Per Weiskvist udtaler ”Jeg ser frem til, i tæt samarbejde med det dygtige AutoMester team på kontoret og AutoMester medlemmerne, at fortsætte den positive udvikling kæden er inde i. Vi skal sammen fortsat styrke det fundament AutoMester kædens medlemmer står på, i en branche under stor tilpasning og forandring. Målet er fortsat at kvalificere AutoMester værkstederne til at fastholde nuværende kunder, samt tiltrække nye, således kunderne også i fremtiden, trygt kan booke værkstedstid hos Danmarks største værkstedskæde.”

About Author

Kategorier