Model 3 med den længste rækkevidde nogensinde har meldt sin ankomst 

I dag lancerer Tesla en ny konfiguration til deres Model 3 program i Europa – Model 3 Long Range med baghjulstræk. Med en rækkevidde på 702 km (WLTP) og et forbrug på 12,5 kWh/100 km er Model 3 Long Range med baghjulstræk den Model 3, der har den længste rækkevidde nogensinde, og er derved det mest effektive Tesla-køretøj produceret til dato.

Den mest effektive og bedst til prisen i forhold til rækkevidden på elbilmarkedet i Danmark 

Model 3 Long Range med baghjulstræk er tilgængelig i Danmark med en startpris på kr. 339 990. Den er i følge Tesla den mest effektive elbil, der fås i Europa i dag og den har den bedste pris i forhold til rækkevidden på elbilmarkedet i Danmark.

Denne overlegne rækkevidde til en rimelig pris er blevet muliggjort gennem deres kontinuerlige ingeniørarbejde med fokus på energieffektivitet og omkostningsreduktion. En enkel måde at illustrere dette på er: Model 3 Long Range med baghjulstræk kan tilbagelægge en hel kilometer med den samme energi, det kræver at opvarme et frossent måltid i en mikrobølgeovn. For at sætte det i perspektiv betyder det i følge Tesla, at fremtidige ejere vil kunne køre flere kilometer pr. krone brugt til opladning.

Kombineret med lave vedligeholdelsesbehov tilbyder Model 3 Long Range med baghjulstræk en benchmark-oplevelse til samlede omkostninger, der ligger tæt på priserne for masseproducerede køretøjer. Og som med alle andre Tesla-køretøjer leveres Model 3 Long Range med baghjulstræk som standard med alle premium egenskaber og funktioner.

En bestseller nu med endnu længere rækkevidde 

Model 3 Long Range med baghjulstræk forbliver tro mod det, der har gjort Model 3 til en globalt bestseller: Den leverer stor rækkevidde og effektivitet med en sportsvogns ydeevne og vejgreb, parret med avancerede teknologiske funktioner til en rimelig pris. Denne nye variant omfatter alle de forbedringer, der blev introduceret til Model 3 sidste år, og som byder på mere elegance, komfort og luksus – både indvendigt og udvendigt.

Kabinens indkapslende design med førsteklasses materialer og forhøjede niveauer af udførsel er mere støjsvag end nogensinde før takket være 360˚ akustisk glas, forbedrede affjedrende bøsninger, tætninger og lyddæmpende materialer, som alle blev introduceret under vores seneste opgradering til Model 3. Den omkredsende atmosfære forstærkes af et førsteklasses lydsystem i Tesla-design med 9 højttalere og en forstærker med integreret support for streamingtjenester som f.eks. Spotify, Apple Music, YouTube Music og meget mere. Det 8″ store display på anden sæderække giver nem adgang til klimaanlæg og underholdning for bagsædepassagererne. Forsædepassagerer kan nyde den ekstra komfort ved ventilerede sæder, mens sædevarme på både første og anden række giver varme, når temperaturerne falder.

Model 3 Long Range med baghjulstræk er det ideelle valg for den hårde kerne af rejsende, der elsker at udforske kontinentet. Med en forbrugsmæssig energieffektivitet der er den bedste i sin klasse og adgang til mere end 10.000 Tesla Superchargere i Europa – en del af det største og mest pålidelige ultrahurtige opladningsnetværk i verden – vil mulighederne for at tage på smuttur i weekenderne være grænseløse. 

Model 3 Long Range med baghjulstræk er nu tilgængelig i Danmark med en startpris på kr. 339 990 –

Model 3 er den anden mest solgte model kun overgået af Model Y i Danmark fra januar til september på tværs af drivmidler**. Med introduktionen af deres nyeste variant har de samtidig justeret deres priser på Model 3 med baghjulstræk der nu starter fra kr. 299.990 og Model 3 med firehjulstræk der nu starter fra kr. 359.990.

Leveringer til kunder i Europa af en Model 3 Long Range med baghjulstræk starter til november. 

 

About Author

Kategorier