Karvil Group offentliggør ny måde at tænke mobilitetsbegrebet i deres bilforretninger.  

Karvil Group har som mange andre i branchen en vision omkring at kunne tilbyde komplette mobilitetsløsninger til kunderne. Et nyt partnerskab mellem Karvil Group og Freetrailer udvides visionen til at også at omhandle de transportbehov som den enkelte dansker har, når de skal flytte, på genbrugspladsen eller noget helt andet. 
 
Med det nye strategiske samarbejde så ønsker Karvil Group at udvide mobilitetsmulighederne og fremme bæredygtig transport blandt danske forbrugere og erhvervsliv. 
 
Karvil Group, der dedikerer sig til at udforske moderne mobilitetsløsninger og digitale samt bæredygtige alternativer, ser dette samarbejde som en mulighed for at styrke deres engagement i at skabe en mere bæredygtig mobilitetskultur. Ved at inkludere Freetrailer’s services som en integreret del af deres mobilitetsportefølje søger Karvil Group at gøre det nemmere for kunderne at træffe bæredygtige valg i deres transportbehov, også når de skal have flyttet større ting rundt. 
 
Mads Nør Lauvring direktør for Karvil Group udtaler ”Vi ønsker at tilbyde vores kunder komplette mobilitetsløsninger uanset om vi snakker eje, leje eller leasing af person- og varebiler. Med samarbejdet med Freetrailer så udvider vi nu vores produktpalette, og vi bakker op omkring deleøkonomi, så vi får anvendt de trailere der findes i Danmark bedst muligt. 
 
Karvil Group startede op i Svendborg, Odense og Aabenraa den 15. december, og firmaet har allerede nu fået rigtig mange bookinger den første uge.
 
Mads Nør Lauvring udtaler desuden ”Samarbejdet mellem Karvil Group og Freetrailer handler ikke kun om unik mobilitet og transport, det handler også om at være en del af fællesskabet. Trailerne udgør mere end en smart transport, som alle frit kan benytte sig af – de viser, at vi er stolte af at være til stede i tre af vores byer: Aabenraa, Odense og Svendborg. Det handler om at tilbyde noget, som binder os sammen – endda som den første bilforhandler i Danmark. Når du ser en af vores trailere, ved du, at det er mere end bare transport – det er et symbol på vores forpligtelse til vores lokalsamfund. Gennem samarbejdet med Freetrailer kan vi give noget igen.” slutter Mads Nør Lauvring
Karvil Group forventer at udrulle konceptet til alle deres afdelinger i løbet af 2024. 

About Author

Kategorier