KÆMPE SENSATION TIL BIL- AUTOBRANCHENS PRISUDDELING AUTO AWARDS 2023

Bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023 nærmer sig og branchen kan være stolte over en kæmpe award sensation at næsten 70.000 stemmer er allerede tikket på årets nominerede. Antallet af stemmer slår alle 9 års afstemninger, hvor sidste års antal stemmer var på 65.453. Så de to statsautoriserede revisionsselskaber KPMG og Christensen & Kjærulff kan godt se frem til noget af et optællingsarbejde, når afstemningen slutter på søndag.

På tirsdag den 21. november 2023 rulles den røde løber ud og hvor alle nominerede og vindere skal hyldes i Cirkusbygningen København, når det niende Auto Awards skal afholdes og som iøvrigt er optakt til Auto Awards kommende 10 års jubilæum, der afholdes i 2024.

Branchen kan se frem til en spektakulær aften, hvor et oplevelsesrigt award show med middag, networking, og diverse kåringer i de forskellige Award kategorier mixet med et overflødighedshorn af underholdning står på aftenens dagsorden. Denne aften vil ca. 50% af gæsterne komme fra Jylland & Fyn og resten kommer fra Sjælland. Årets konferencier er Anders Breinholt kendt fra bl.a. TV2 Natholdet.

Auto Awards er godt på vej til at blive afholdt i en fyldt Cirkusbygningen i København – Ønsker dig og dine kollegaer at komme med, så kan der læses mere om aftenen, samt bestilles billetter på hjemmesiden:  https://www.autoawards.dk

About Author

Kategorier