Indstilles som ny bestyrelsesleder for DI Bilbranchen

Efter 15 år i DI Bilbranchens bestyrelse, heraf syv som formand, har Peter Kjærsgaard fra Kjærsgaard Auto A/S besluttet at træde tilbage som bestyrelsesleder til foråret 2025. Bestyrelsen har nu peget på Kim Frimann, direktør for Frimann Biler A/S, som hans afløser. Det formelle skifte vil finde sted i forbindelse med DI Bilbranchens ordinære generalforsamling den 8. maj 2025.

På et bestyrelsesmøde tidligere denne uge blev Frimann enstemmigt indstillet som den næste bestyrelsesleder, der overtager fra Peter Kjærsgaard, der har siddet i bestyrelsen siden 2010 og været formand siden 2017.

Peter Kjærsgaard har haft en central rolle i at styre DI Bilbranchen gennem en periode med markante forandringer og udfordringer for bilsektoren. Under hans bestyrelsesledelse har branchen oplevet en positiv udvikling med en væsentlig medlemsfremgang og en stigende lønsum, på trods af konsolideringer og øget konkurrence. Kjærsgaards beslutning om at træde tilbage kommer som en naturlig konsekvens af et ønske om at fokusere mere på sin egen virksomheds daglige drift.

Kim Frimann, der har været en del af DI Bilbranchens bestyrelse siden 2018 skal officielt vælges som ny bestyrelsesleder, når den nye bestyrelse konstituerer sig i maj 2025, men der er allerede nu bred opbakning til, at han bliver den næste leder for DI Bilbranchen.

Bestyrelsen i DI Bilbranchen består i dag af følgende personer:
Peter Kjærsgaard, Kjærsgaard Auto A/S (bestyrelsesleder)
Carsten Bonderup, Maibom A/S
Claus Bjerring Christiansen, Semler Mobility A/S
Lene Dahl Pedersen, Dahl Pedersen A/S
Kim Frimann, Frimann Biler A/S
Martin Frykmann, Andersen Biler A/S
Bjarne Hessel, Ejner Hessel A/S
Ryan Rahbæk, Autohuset Vestergaard A/S

About Author

Kategorier