Generaldirektør for CECRA stopper

CECRA der er den europæiske paraplyorganisation, der samler nationale bilhandelsforeninger og europæiske mærkeforhandlerråd har netop afholdt deres årlige generalforsamling. Her blev der udmeldt, at Bernard Lycke vil forlade CECRA efter næsten 14 år.

Bernard har været generaldirektør for CECRA siden 2011, og før CECRA arbejdede han mange år for Traxio, den belgiske forening for mobilitetsforhandlere.

Bernard Lycke udtaler: “Jeg har altid arbejdet med stor glæde for CECRA, og det har været en ære at repræsentere bilforhandlere i Europa i så lang tid, men jeg føler også stærkt, at det er tid til at prøve nye veje. Jeg er særligt glad for at have haft tillid fra mine efterfølgende formænd, Jean-Paul Bailly, Jean-Charles Herrenschmidt og Peter Daeninck, fra de efterfølgende bestyrelser og alle de loyale medlemmer af CECRA, fordi vi sammen har været i stand til at repræsentere forhandlere og reparatører over for de europæiske institutioner ved aktivt at deltage i årevis i alle høj-niveau arbejdsgrupper som Cars21, Cars2020, Gear 2030 og for nyligt Route 35, men også ved at deltage i alle arbejdsgrupper og tage konkrete handlinger, ofte også gennem alliancer som AFCAR og Netværket for Bæredygtig Mobilitet.”

Peter Daeninck, præsident for CECRA, støtter Bernards beslutning og er meget taknemmelig for de mange års loyale tjeneste. “Selvfølgelig respekterer vi hans beslutning om at udforske nye muligheder, selvom det er med sorg. Bernard har betydet meget for CECRA og har opnået bemærkelsesværdige resultater for CECRA’s medlemmer og vores biløkosystem. Takket være Bernard var vores seneste konference en kæmpe succes og markerede et vigtigt skridt fremad i at forme dialogen om bilforhandlere og reparationer i Europa og skabe synergier blandt interessenterne for at samarbejde om de mange udfordringer, vores sektor står overfor.”

Daeninck: “Bernard drøftede sin beslutning om at forlade os i god tid, hvilket har givet CECRA’s bestyrelse mulighed for at forberede sig på, hvordan vi skal fortsætte.” Generalforsamlingen godkendte forslaget om midlertidigt at repræsentere CECRA med et lille interimteam bestående af de nuværende bestyrelsesmedlemmer: Geert Brummelhuis (BOVAG, Holland), Rodrigo Ferreira da Silva (ARAN, Portugal) og Timo Niemi (AKL – Autolan Keskusliito, Finland). Sammen vil de tage sig af de daglige opgaver, indtil generaldirektørstillingen bliver permanent besat.

Daeninck: “Vi befinder os i turbulente tider inden for vores sektor, og i dag er det mere nødvendigt end nogensinde at repræsentere bilforhandlere i Europa med én stemme. Generalforsamlingen blev derfor også enige om at prioritere dialogen og samarbejdet med vores partnere i bilforhandlerbranchen. Successionen af Bernard Lycke skal passe ind i denne strategi.”

About Author

Kategorier