Efter 50 År i Bilbranchen er tiden inde til at tage afsked

Efter mange årtiers dedikeret tjeneste er tiden nu inde til at tage afsked med en af de helt store profiler hos Bjarne Nielsen A/S i Birkerød. Den 20. november 2024 vil kollegaer, kunder, samarbejdspartnere, venner og familie samles for at sige farvel og tak til Kurt Jensen, der har valgt at gå på pension.

Fra Lolland til Birkerød: En rejse gennem bilbranchen

Kurt Jensen, opvokset på Lolland, begyndte sin karriere inden for bilbranchen i 1968 hos Renault Nykøbing Falster. Fem år senere, i januar 1973, blev han en del af Forsyningstropperne i Farum, hvor han gjorde tjeneste i fire år. Her mødte han sin hustru Vibeke, og parret bosatte sig i Birkerød, hvor de stadig bor den dag i dag.

Efter tiden i Forsyningstropperne begyndte Kurt i 1978 hos Jacobil i Holte, hvor bilmærket dengang var Simca. Med undtagelse af en kort afstikker til Toyota i Kokkedal, har Kurt været en trofast medarbejder hos Jacobil, der i 2012 blev en del af Bjarne Nielsen A/S og dermed Nielsen Car Group.

En dag fyldt med minder

Bjarne Nielsen A/S inviterer derfor alle, der har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kurt, til en afskedsreception onsdag den 20. november fra kl. 11.30 til 13.00 på Birkerød Kongevej 37-39. Det bliver en dag fyldt med minder, taknemmelighed og hyldest til en mand, der har været med til at præge bilbranchen i mere end 50 år.

Receptionen markerer afslutningen på en fin karriere for Kurt Jensen, der har en stor passion for biler.

About Author

Kategorier