Digital udbyder lander kæmpe aftale

En ny tidsalder, hvor den krøllede, nussede papirversion af din servicebog er fortid og den nye og forbedrede online version er nutid og i morgen fremtid. Her falder tankerne hurtigt på den danske online udbyder Digital Servicebook, der pt. har vind i sejlene i og udenfor Danmarks grænser.

Firmaet har i dag to ejere, der begge kender hinanden fra skoletiden, hvor Kim Koch er den ene og den anden er Jens Christian Petersen, der begge til dagligt har fokus på at omverdenen nemt kan få adgang til alle bilens data.

Kim Koch har en baggrund som værkfører hos Peugeot Næstved og efterfølgende selvstændig bilmand i den ”frie ” del af bilverden og det har udmøntet sig i at i 2015 blev Digital Servicebook ”født” på en tankstation på Fyn, hvor tankerne fik frit løb på et papir, hvilket i 2021 har vist sig sidenhen at være en rigtig god idé her seks år senere.

Digital Servicebook har samarbejde med diverse udbydere i Skandinavien og England. Hele firmaet har lige nået at få armene ned efter at have vundet i kategorien Årets Produkt til Auto Awards 20/21 for herefter at løfte armene igen. Firmaet har nemlig netop landet en omfattende eksklusiv aftale med BorgWarner – Delphi Technologies, der er en kendt international grossist mastodont på eftermarkedet med bl.a. dele til franske og italienske biler.

Den nye aftale gør, at Digital Servicebook er godt på vej til at få en massiv vækst ved at benytte BorgWarner – Delphi Technologies som salgsteam . Til at starte med omfatter aftalen Frankrig, Spanien og Italien . der er i aftalen et potentiale på 25.000 værksteder som mulige kunder i nær fremtid. Det betyder at Digital Servicebook kan se frem til en 10 dobling af omsætningen over de næste par år , hvis alt går som ønsket. I dag ligger Digital Servicebook på en omsætning på ca. 16,8 millioner og med 1,7 millioner i overskud.

Digital Servicebook er i dag 25 ansatte, hvoraf de 18 har deres daglige gang i Danmark. Firmaet forventer at være 250 ansatte indenfor 24 måneder. Den digitale løsning skaber overblik i din bils servicehistorik, og giver detaljerede og pålidelige beviser for dens nuværende status og tilstand og det er Europa nu ved at få øjnene op for.

About Author

Kategorier