Stenhøj DK forbliver upåvirket af Nexion’s omstrukturering i Europa

Den danske salgs- og serviceafdeling fortsætter uændret indenfor auto og industri trods kommunikation om fabrikslukning i Barrit-Danmark.

Stenhøj DK, en førende leverandør af salg og service inden for auto- og industrisektoren, påvirkes ikke af den strukturelle ændring, som moderselskabet Nexion har annonceret i sin europæiske produktionsstruktur. Siden Nexion overtog Stenhøj i 2019, har den danske afdeling ikke været en del af koncernens fabriksstruktur.

Torsdag den 26. september 2024 blev det annonceret, at Nexion overvejer at flytte produktionen fra fabrikken i Barrit til Italien. Denne omstrukturering forventes at påvirke medarbejdere og faciliteter, der er direkte involveret i produktionen som arbejder med eller omkring Nexion produktion i Barrit.

“Stenhøj DK fortsætter som hidtil med sine salgs- og serviceaktiviteter i Danmark” udtaler Stenhøj’s Country Manager Claus Dilling til AutoNews Business.

Den planlagte flytning af produktionen er en del af Nexion’s bredere strategi for at optimere deres europæiske produktionsfaciliteter, men det har ingen konsekvenser for Stenhøj DK’s daglige drift eller kunder i Danmark.

About Author

Kategorier